Computer reageert soms niet meer en wordt een fout 'Stop 0x000000C2 (BAD_POOL_CALLER) foutcode'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 820765 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u een computer waarop Microsoft Windows 2000 gebruikt, de computer soms reageert (vastloopt) en het volgende Stop-fout optreden:
*** STOP 0X000000C2 BAD_POOL_CALLER

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer u NetBIOS transport ingeschakeld. In een bug in Netbt.sys bestaat een Unicode-tekenreeks is een statische tekenreeks geïnitialiseerd en vervolgens vrijgegeven binnen de NbtReadSingleParameter functie. De fout BAD_POOL_CALLER (C2) geeft de huidige thread maken van een aanvraag voor de beschadigde groep van toepassingen. Doorgaans dit verzoek plaatsvindt op een onjuiste interrupt request (IRQ) niveau of wordt veroorzaakt door het vrijmaken van een toewijzing van geheugen dat al is vrijgemaakt.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar voor downloaden is, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Deze patch is Windows 2000 Service Pack 2 (SP2), Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) of Windows 2000 Service Pack 4 (SP4) vereist.

Opnieuw opstarten

U moet uw computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt alle andere hotfixes.

Informatie over

De Engelse versie van dit correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Naar het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u de Tijd Zone tabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version     Size   File name 
  -------------------------------------------------------- 
  21-May-2003 18:48 5.0.2195.6747  163,568 Netbt.sys

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld aan het begin van dit artikel.

Meer informatie

Voor meer informatie over de naamgeving van hotfixpakketten, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
816915 Nieuw bestand naamgevingsschema voor software-updatepakketten voor Microsoft Windows

Eigenschappen

Artikel ID: 820765 - Laatste beoordeling: maandag 30 januari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows® 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbHotfixServer kbqfe kbbug kbfix kbwin2000presp5fix kbmt KB820765 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:820765

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com