Intermitent computerul încetează să răspundă și apare o eroare de "Stop codul de eroare 0x000000C2 (BAD_POOL_CALLER)"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 820765 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Dacă utilizați un computer care execută Microsoft Windows 2000, computerul intermitent poate înceta să răspundă (pică) și următoarea eroare Stop poate apărea:
*** OPRI 0X000000C2 BAD_POOL_CALLER

CAUZĂ

Această problemă poate apărea atunci când aveți NetBIOS transport activat. Într-un bug care există în Netbt.sys, un șir Unicode este inițializat un șir statice și apoi eliberat în interiorul NbtReadSingleParameter funcția. Eroarea BAD_POOL_CALLER (C2) indică faptul că firul de execu?ie curent este de a face o cerere rău piscina. De obicei, această solicitare se produce la o cerere de întrerupere incorecte (IRQ) nivel, sau acesta este cauzată de eliberarea unei alocări de memorie care a fost deja eliberat.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, prezintă o cerere în Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Acest patch-uri necesită Windows 2000 Service Pack 2 (SP2), Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) sau Windows 2000 Service Pack 4 (SP4).

Cerință de repornire

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nici alte remedieri rapide.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui fix are atributele de fișier (sau ulterior) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp universal coordonat (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a Găsiți diferența dintre UTC și ora locală, utilizați Timp Zona fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.
  Date     Time  Version     Size   File name 
  -------------------------------------------------------- 
  21-May-2003 18:48 5.0.2195.6747  163,568 Netbt.sys

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre cum sunt numite pachetelor de remedieri rapide, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
816915 Noul fișier schemă denumire pentru pachetele de actualizare de software-ul Microsoft Windows

Proprietă?i

ID articol: 820765 - Ultima examinare: 30 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbHotfixServer kbqfe kbbug kbfix kbwin2000presp5fix kbmt KB820765 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:820765

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com