Το Outlook 2007 και το Outlook 2003 δεν αναγνωρίζουν ένα κόμμα ως ένα διαχωριστικό διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 820868 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν ισχύει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις
  • Κάντε κλικ σε μια υπερ-σύνδεση mailto σε μια ιστοσελίδα που περιέχει πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαχωρίζονται με κόμμα (,).
  • Κάντε κλικ σε μια υπερ-σύνδεση mailto σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διαμορφωμένο HTML που περιέχει πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαχωρίζονται με κόμμα.
ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Το Microsoft Outlook δεν αναγνωρίζει
"E-Mail_address1,E-Mail_address2,...,E-Mail_addressN"
Εάν χρησιμοποιήσατε κόμμα για να διαχωρίσετε πολλές διευθύνσεις: κάντε κλικ στο κουμπί "Άκυρο", αλλάξτε τα κόμματα με ερωτηματικά και προσπαθήστε να στείλετε ξανά.
Θα θέλατε να:
Δημιουργήστε μια νέα διεύθυνση για"E-Mail_address1,E-Mail_address2,...,E-Mail_addressN"?
Αλλαγή σε:Αυτό ενδέχεται να αναγράφει ορισμένες προτάσεις για να αντικαταστήσετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με. Γενικά, αυτό είναι κενό και δεν υπάρχουν προτάσεις είναι παρόντα.


ΌπουE-Mail_address1,E-Mail_address2ANDE-Mail_addressNΟι πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαχωρίζονται με κόμματα σε υπερ-σύνδεσης mailto που έχετε επιλέξει.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή, από προεπιλογή, Microsoft Office Outlook 2003 και το Microsoft Office Outlook 2007 δεν αναγνωρίζει το κόμμα ως ένα διαχωριστικό διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το Outlook να αναγνωρίσει το κόμμα ως διαχωριστικό διευθύνσεων έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
  1. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίOptions.
  2. Κάντε κλικΕπιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές για προχωρημένους.
  3. underΚατά την αποστολή ενός μηνύματος, κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΝα επιτρέπεται το κόμμα ως διαχωριστικό διευθύνσεωνΠλαίσιο ελέγχου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ερωτηματικό (;) για το διαχωρισμό διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάνετε κλικ για να επιλέξετε τοΝα επιτρέπεται το κόμμα ως διαχωριστικό διευθύνσεωνΠλαίσιο ελέγχου.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 820868 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2003 με Business Contact Manager
Λέξεις-κλειδιά: 
kbconfig kbprb kberrmsg kbnofix kbmt KB820868 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:820868

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com