Het systeem is traag wanneer u een gegevensweergave bewerkt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 820927 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een gegevensweergave (ook wel aangeduid als Webonderdeel voor gegevensweergave) met veel lijsitems bewerkt, kan het systeem traag zijn. De prestaties kunnen ook achteruitgaan als u meer kolommen aan de gegevensweergave toevoegt.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden wanneer alle volgende omstandigheden van toepassing zijn:
  • De gegevensweergave bevat een zeer groot aantal lijstitems. De lijst bevat bijvoorbeeld meer dan 200 items.
  • Alle velden van de gegevensweergave zijn zichtbaar op de webpagina.
  • Paginering is uitgeschakeld voor de gegevensweergave.

Workaround

U kunt dit probleem verhelpen door paginering voor de gegevensweergave in te schakelen en slechts enkele items weer te geven. Nadat u dit hebt gedaan, brengt u de gewenste wijzigingen aan in de gegevensweergave en schakelt u de paginering in voor de gegevensweergave die u opslaat.

Meer informatie

In gegevensweergaven worden gegevens weergegeven door middel van XSLT's (Extensible Style Sheet Language Transformations). Wanneer u in FrontPage een gegevensgestuurde website maakt op een server met Windows SharePoint Services, kunt u gegevensweergaven toevoegen met gegevens uit tal van gegevensbronnen, waaronder XML-bestanden, webservices, SharePoint-lijsten en OLE-compatibele databases, zoals Microsoft SQL Server, DB2 en Oracle. U kunt gegevensweergaven ook aanpassen met behulp van de werkbalk Opmaak of het taakvenster Details van gegevensweergave en uw gegevens presenteren in een WYSIWYG-indeling. Windows SharePoint Services bieden het op componenten gebaseerde platform dat nodig is voor de gegevensgestuurde functionaliteit van FrontPage.

Raadpleeg de FrontPage Help voor meer informatie over het werken met gegevensweergaven in FrontPage 2003. Klik hiervoor op Microsoft Office FrontPage Help in het menu Help. Typ gegevensweergave in het vak Zoeken en druk op ENTER om de aldus verkregen onderwerpen weer te geven.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem zich kan voordoen in de Microsoft-producten die worden genoemd in de sectie "De informatie in dit artikel is van toepassing op:" worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 820927 - Laatste beoordeling: maandag 3 november 2003 - Wijziging: 4.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office FrontPage 2003
  • Microsoft Windows SharePoint Services
Trefwoorden: 
kbbug kbpending KB820927

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com