Hotfix tijdelijke installatiebestanden niet worden verwijderd in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 821160
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u hotfixes op Microsoft Windows XP installeert, sommige tijdelijke bestanden blijven op uw computer en worden niet verwijderd zoals verwacht. Dit probleem doet zich voor hotfixes die na de installatie van Windows XP Service Pack 1 worden toegepast.

Oorzaak

Dit probleem treedt op bij computers met meer dan één processor. Het is waarschijnlijker optreden op computers met snellere processors.

Workaround

Dit probleem als volgt:
  1. Download de hotfix-pakketten lokaal opslaan en vervolgens de-xoverschakelen naar handmatig uitpakken van bestanden uit de hotfix-pakketten naar een gedeelde map op het netwerk.
  2. Hotfixes installeren vanaf het netwerk delen punten. Hierdoor wordt de verplichting om aan te pakken in een tijdelijke map.

Oplossing

Verkrijgen om dit probleem oplossen door de meest recente servicepack voor Microsoft Windows XP. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' van dit artikel is.Dit probleem is gecorrigeerd in Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Eigenschappen

Artikel ID: 821160 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
atdownload kbwinxpsp2fix kbbug kbprb kbmt KB821160 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:821160

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com