Office-filer er langsomme at åbne, lukke, gemme eller udskrive fra en netværksserver

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 821246 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Du kan komme ud for en lang forsinkelse, når du åbner, lukker, sletter eller udskriver Microsoft Office-filer via et netværksshare.

Årsag

Denne adfærd kan forekomme, hvis der er en konflikt mellem McAfee NetShield 4.5 eller Computer Associates Inoculan og ArcServe Open File Agent.

Løsning

Du løser dette problem ved at anskaffe hotfixet Backup Agent for Open Files fra Computer Associates. Du finder yderligere oplysninger om at gøre dette på følgende Computer Associates-websted:
http://ca.com/about/support.htm
Oplysninger om kontakt til tredjepart er taget med for at gøre det lettere for dig at finde den ønskede tekniske support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft kan ikke garantere, at kontaktoplysningerne vedrørende tredjepart er nøjagtige.
Dette hotfix fra Computer Associates erstatter Ofant.sys-filversion 7.0.0.568 med den nye version af filen. Den nye version af filen har følgende versionsnummer: 10.0.0.844. Du skal genstarte serveren efter installation af dette hotfix.

Yderligere Information

Yderligere oplysninger finder du ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
822219 Filserverens ydeevne er langsom, og der forekommer forsinkelser, når du arbejder med filer placeret på en filserver. Artiklen er evt. på engelsk.

De tredjepartsprodukter, der omtales i denne artikel, er produceret af firmaer, som er uafhængige af Microsoft. Microsoft giver ingen garanti, hverken underforstået eller på anden måde, hvad angår disse produkters ydeevne eller pålidelighed.

Egenskaber

Artikel-id: 821246 - Seneste redigering: 16. august 2006 - Redigering: 2.2
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT 4.0
Nøgleord: 
kbprint kbsavefile kbopenfile kbperformance kbtshoot kb3rdparty kbprb KB821246

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com