Verkkopalvelimen Office-tiedostojen avaaminen, sulkeminen, tallentaminen tai tulostaminen on hidasta

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 821246 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun jaetun verkkoresurssin Microsoft Office -asiakirjoja avataan, tallennetaan, suljetaan, poistetaan tai tulostetaan, saattaa ilmetä liian pitkä viive.

Syy

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos McAfee NetShield 4.5:n tai Computer Associates Inoculanin ja ArcServe Open File Agentin välillä on pitkä viive.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman hankkimalla Backup Agent for Open Files -korjaustiedoston Computer Associatesilta. Lisätietoja tämän tekemisestä on seuraavassa Computer Associatesin Web-sivustossa:
http://ca.com/about/support.htm
Microsoft antaa kolmannen osapuolen yhteystiedot, jotta asiakas voi hankkia teknistä tukea. Nämä yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmannen osapuolen yhteystietojen paikkansapitävyyttä.
Tämä Computer Associatesin korjaustiedosto korvaa Ofant.sys-tiedoston version 7.0.0.568 uudella versiolla. Tiedoston uuden version versionumero on 10.0.0.844. Sinun on käynnistettävä palvelin uudelleen korjaustiedoston asentamisen jälkeen.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
822219 Tiedostopalvelimessa olevien tiedostojen käsittelemisessä ilmenee viiveitä, ja tiedostopalvelin toimii hitaasti (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tässä artikkelissa mainitut kolmansien osapuolten tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 821246 - Viimeisin tarkistus: 16. elokuuta 2006 - Versio: 2.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT 4.0
Hakusanat: 
kbprint kbsavefile kbopenfile kbperformance kbtshoot kb3rdparty kbprb KB821246

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com