Δεν μπορείτε να ανοίξετε μια διεύθυνση URL σε ένα ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2002

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 821469 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικ σε μια υπερ-σύνδεση διεύθυνσης URL που περιέχεται σε ένα ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν συμβαίνει τίποτα και δεν μπορείτε να ανοίξετε την ιστοσελίδα.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει, εάν η διεύθυνση URL περιέχει UTF-16 κωδικοποίηση χαρακτήρων, όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:
http://localhost/Sample/%u30b5%u30f3%u30d7%u30eb%u6587%u66f8.txt

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, υποβάλλετε μια αίτηση στην Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

Η καθολική έκδοση αυτής της ενημέρωσης κώδικα έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time   Size    File name
  -----------------------------------------------------------------
  30-Jun-2003 20:16:22  3,992,364 Sharedop.msp Client Update
  30-Jun-2003 22:10:30 10,139,024 Sharedff.msp Full-File Update
				
Μετά την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης, τα ακόλουθα αρχεία θα έχουν τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στη λίστα ή νεότερα:
  Date     Time   Version   Size    File name
  --------------------------------------------------------
  30-Jun-2003 23:29:33 10.0.5424.0 9,939,504 Mso.dll
				
Αυτή η ενημέρωση κώδικα είναι μια ενημέρωση κώδικα μετά το Service Pack 2 (SP-2) του Office XP. Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση κώδικα, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Office XP SP-2. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Office ΧΡ SP-2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
325671OFFXP: Επισκόπηση το Office XP Service Pack 2
Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Windows Installer 2.0 για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση κώδικα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απαίτηση του Windows Installer για ενημερώσεις κώδικα μετά το Office ΧΡ SP-2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
330537OFFXP: Ενημερωμένες εκδόσεις του Office XP και οι ενημερώσεις κώδικα που κυκλοφόρησαν μετά το Σεπτέμβριο του 2002 ενδέχεται να απαιτούν τον Windows Installer 2.0

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση URL από το ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο πλαίσιο διευθύνσεων του Microsoft Internet Explorer.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 821469 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbreceivemail kbemail kbopenfile kbbug kbfix kbofficexppresp3fix kbmt KB821469 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:821469

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com