„A lap nem jeleníthető meg” hibaüzenet érkezik, amikor hitelesítést igénylő helyen kísérel meg közzétételt

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 821814 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Előfordulhat, hogy az Internet Explorer nem továbbítja a POST kérelemben található adatokat, és „A lap nem jeleníthető meg” hibaüzenet jelenik meg. A probléma az alábbi feltételek teljesülése esetén következhet be:
 • A POST kérelmet új kapcsolaton és olyan céllappal hajtja végre, amelyhez hitelesítés szükséges.
 • A kiszolgáló a POST kérelemre azonnal a „401 Access Denied” (Hozzáférés megtagadva) üzenettel válaszol, és bezárja a kapcsolatot.

Oka

A kiszolgáló a teljes kérelemtörzs beolvasása előtt megszakítja a kapcsolatot, illetve alaphelyzetbe állítja azt a POST kérelem példányának törzsét tartalmazó keretek fogadásakor. A kapcsolat alaphelyzetbe állítása miatt az Internet Explorer (Wininet.dll) nem tudja elolvasni és feldolgozni a „401 Access Denied” választ.

A megoldás

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el. A javítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai egyezményes idő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió     Méret  Fájlnév
  -------------------------------------------------------
  2003.05.27. 14:57 6.0.2800.1204 586 752 Wininet.dll

Kerülő megoldás

A probléma esetleg megkerülhető, ha biztosítja a POST kérelem már hitelesített kapcsolaton történő használatát. Ez megoldható például azzal, hogy a POST kérelem előtt egy GET kérelmet küld.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.

További információ

A cikkben ismertetett gyorsjavítás kódváltoztatást végez a Wininet.dll fájlban az alábbiak biztosítása érdekében:
 • POST kérelem esetén a RESET feltétel felismerése
 • A közzéteendő adatok mentése
 • A POST kérelem megismétlése 0-ra állított tartalomhosszal – Ez megakadályozza az alaphelyzetbe állítást, és lehetővé teszi a hitelesítési folyamat elvégzését.
 • Az eredeti POST kérelem megismétlése

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 821814 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 1.10
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1 a következő platformokon
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
  • Microsoft Windows 98 Second Edition
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows NT 4.0
  • the operating system: Microsoft Windows 2000
  • the operating system: Microsoft Windows XP
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbie600presp2fix kbqfe kbautohotfix KB821814
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com