ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η κάρτα PCMCIA δεν λειτουργεί όπως αναμένεται μετά την αναστολή και επαναφορά τρεις φορές σε έναν φορητό υπολογιστή

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 822242 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν πολλές φορές αναστολή και επαναφορά του λειτουργικού συστήματος ενός φορητού υπολογιστή, το multifunction κάρτα προσωπικού υπολογιστή μνήμης κάρτα International Association (PCMCIA) δεν λειτουργεί όπως αναμένεται.

Για παράδειγμα, εάν αναστολής και συνεχίσετε τη δεύτερη φορά, η κάρτα PCMCIA παραμένει στραμμένη στο. Εάν αναστολής και συνεχίσετε την τρίτη φορά, ενδέχεται να παρουσιαστεί άλλη απρόβλεπτη συμπεριφορά. Αυτή η απροσδόκητη συμπεριφορά ενδέχεται να περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Συγκεκριμένη συσκευή πρόγραμμα λογισμικού δεν ανιχνεύει την κάρτα PCMCIA.
 • Η κάρτα PCMCIA δεν παρατίθεται στη Διαχείριση συσκευών.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόγραμμα οδήγησης Serial.sys δεν αλληλεπιδρά σωστά με ορισμένους Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) βασικά συστήματα εισόδου/εξόδου (BIOSes).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version     Size   File name
  ----------------------------------------------------------
  14-Jun-2003 00:41  5.1.2600.1234  60,800  Serial.sys

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Βήματα για την αναπαραγωγή της συμπεριφοράς

 1. Αναστολή και επαναφορά.
  1. Την πρώτη φορά που αναστέλλετε, που απενεργοποιεί την κάρτα PCMCIA.
  2. Την πρώτη φορά που επαναφέρετε, ενεργοποιεί την κάρτα PCMCIA και λειτουργεί το πρόγραμμα.
 2. Αναστολή και επαναφορά.
  1. Τη δεύτερη φορά που αναστέλλετε, η κάρτα PCMCIA παραμένει στραμμένη στο.
  2. Τη δεύτερη φορά που επαναφέρετε, το πρόγραμμα λειτουργεί.
 3. Αναστολή και επαναφορά.
  1. Η τρίτη φορά που αναστέλλετε, η κάρτα PCMCIA παραμένει στραμμένη στο.
  2. Η τρίτη φορά που επαναφέρετε, το πρόγραμμα αντιμετωπίζει προβλήματα με αλληλεπίδραση με την κάρτα PCMCIA και η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις δείκτης εμφανίζεται στον φορητό υπολογιστή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 822242 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbnetwork kbserial kbado260fix kbmt KB822242 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:822242

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com