FIX: De PCMCIA-kaart werkt niet zoals verwacht nadat u onderbreken en hervatten van drie keer op een draagbare computer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 822242 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u herhaaldelijk onderbreken en hervatten van het besturingssysteem van een draagbare computer, werkt multifunctionele PCMCIA (Personal Computer Memory Card International Association)-kaart niet zoals verwacht.

Bijvoorbeeld als u onderbreken en hervatten van een tweede keer, blijft PCMCIA-kaart ingeschakeld. Als u onderbreken en hervatten van een derde keer, optreden ander onverwacht gedrag. Dit onverwachte gedrag kan het volgende:
 • Apparaat-specifieke programmasoftware detecteert de PCMCIA-kaart.
 • De PCMCIA-kaart wordt niet weergegeven in Apparaatbeheer.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het stuurprogramma Serial.sys correct met bepaalde Advanced Configuration en Power Interface (ACPI) basic input/output-systemen (BIOS werken).

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version     Size   File name
  ----------------------------------------------------------
  14-Jun-2003 00:41  5.1.2600.1234  60,800  Serial.sys

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Stappen om het gedrag te reproduceren

 1. Onderbreken en hervatten.
  1. De eerste keer dat u onderbreekt de PCMCIA-kaart is uitgeschakeld.
  2. De eerste keer dat u weer de PCMCIA-kaart wordt ingeschakeld en het programma werkt.
 2. Onderbreken en hervatten.
  1. De tweede keer u onderbreekt blijft de PCMCIA-kaart ingeschakeld.
  2. De tweede keer dat u weer het programma werkt.
 3. Onderbreken en hervatten.
  1. De derde keer u onderbreekt blijft de PCMCIA-kaart ingeschakeld.
  2. De derde keer u hervat het programma heeft problemen interactie met de PCMCIA-kaart en het apparaat beschikbaar is. Geen indicator lampjes op de draagbare computer.

Eigenschappen

Artikel ID: 822242 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbnetwork kbserial kbado260fix kbmt KB822242 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:822242

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com