'Openen met' optie is niet beschikbaar als u meerdere bestanden van hetzelfde type in SharePoint Designer 2007 of FrontPage 2003 selecteren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 822261 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U een website opent in Microsoft Office SharePoint Designer 2007 of Microsoft Office FrontPage 2003, meerdere bestanden van hetzelfde type selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop op een van de bestanden. Wanneer u dit doet, deOpenen metoptie is niet beschikbaar.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.
Microsoft onderzoekt dit probleem en wordt meer informatie in dit artikel geboekt wanneer de informatie beschikbaar.

Eigenschappen

Artikel ID: 822261 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbpending kbbug kbmt KB822261 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:822261

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com