Τα Converter Pack για Office XP, Office 2000 και Office 97 έχουν αντικατασταθεί από το Office 2003 Converter Pack

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 822346 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Τα Office Converter Pack για τους χρήστες του Microsoft Office XP, του Microsoft Office 2000 και του Microsoft Office 97 έχουν αποσυρθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη.

Το Microsoft Office Converter Pack για το Microsoft Office 2003 αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες εκδόσεις που είχαν κυκλοφορήσει για το Office Converter Pack. Το Office Converter Pack για το Microsoft Office 2003 παρέχει μια συλλογή προγραμμάτων μετατροπής αρχείων, καθώς και φίλτρων αρχείων που παλαιότερα ήταν διαθέσιμα ξεχωριστά, αλλά τώρα περιλαμβάνονται σε μία έκδοση για εύκολη λήψη. Το Office Converter Pack για Microsoft Office 2003 παρέχει μετατροπείς για το Office 2003 και για όλες τις εκδόσεις του Office που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Το Office Converter Pack για Microsoft Office 2003 μπορεί να χρησιμεύσει σε χρήστες ή εταιρείες που χρησιμοποιούν Microsoft Office 2003 σε μεικτό περιβάλλον με προηγούμενες εκδόσεις του Microsoft Office, ενώ περιλαμβάνεται και το Microsoft Office για Macintosh ή κάποια άλλα προγράμματα παραγωγικότητας που σχετίζονται με το Office.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Office Converter Pack, για να αναπτύξετε οποιονδήποτε αριθμό αυτών των μετατροπέων απαιτεί η εταιρεία σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να τους αναπτύξετε χωρίς παρέμβαση χρήστη ή με πλήρη παρέμβαση χρήστη ή μπορείτε να συμπεριλάβετε τους μετατροπείς στην ανάπτυξη του Office 2003. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Office Converter Pack για Microsoft Office 2003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
212265 Στο Microsoft Office Converter Pack διατίθενται πρόσθετοι μετατροπείς κειμένου και φίλτρα εικόνας

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 822346 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2006 - Αναθεώρηση: 3.9
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office 97 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo KB822346

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com