Conversiepakketten voor Office XP, Office 2000 en Office 97 worden vervangen door het Office 2003-conversiepakket

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 822346 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Office Converter Packs voor Microsoft Office XP-gebruikers Microsoft Office 2000 en Microsoft Office 97-gebruikers hebben teruggetrokken en zijn niet langer beschikbaar voor downloaden.

Microsoft Office Microsoft Office 2003-conversiepakket vervangt alle eerder uitgebrachte versies van Office Converter Pack. Het Office Converter Pack voor Microsoft Office 2003 biedt een verzameling conversieprogramma's en filters zijn eerder beschikbaar afzonderlijk maar zijn nu samengebracht voor handige downloaden. Het Bureau Converter Pack voor Microsoft Office 2003 biedt conversieprogramma's voor Office 2003 en voor alle Office-versies die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Kan het Office Converter Pack voor Microsoft Office 2003 handig voor gebruikers of organisaties die Microsoft Office 2003 in een gemengde omgeving met eerdere versies van Microsoft Office, waaronder Microsoft Office voor de Macintosh of andere productiviteit van Office-programma's.

U kunt het Office Converter Pack implementeert een aantal aanpassen Deze conversieprogramma's die uw onderneming vereist. U kunt ook selecteren implementeren geen gebruikersinteractie of volledige gebruikersinteractie of kunnen opnemen. conversieprogramma's met de implementatie van Office 2003.Voor meer informatie over de Office Converter Pack voor Microsoft Office 2003, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
212265Aanvullende tekstconversieprogramma's en afbeeldingsfilters beschikbaar in Microsoft Office File Converter Pack

Eigenschappen

Artikel ID: 822346 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB822346 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:822346

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com