„Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0150002)” hibaüzenet a Microsoft Office 2003 alkalmazások indításakor Windows XP Professional-alapú számítógépen

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 822520 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A következő hibaüzenet jelenhet meg, ha egy Microsoft Windows XP Professional-alapú számítógépen elindítja az Office 2003 valamely alkalmazását:
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0150002). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.

Oka

A jelenség akkor következhet be, ha az Office 2003 programcsomag és a Windows XP Service Pack 1a (SP1a) szervizcsomag is telepítve van a számítógépen, továbbá az alábbiak valamelyikét hajtotta végre:
  • Windows XP Home-alapú számítógépét Windows XP Professional rendszerre frissítette.
  • Újratelepítette a Windows XP rendszert a számítógépen.
  • A számítógépen található Windows XP rendszert javította.
Ezekben az esetekben az Office 2003 alkalmazásainak indítása a cikk „A jelenség” szakaszában ismertetett hibaüzenet megjelenését eredményezi.

A megoldás

A jelenség megszüntetéséhez a Windows XP Home-alapú számítógép Windows XP Professional rendszerre történő frissítését, vagy a Windows XP újratelepítését (vagy javítását) követően telepítse újra a Windows XP SP1a szervizcsomagot.

A szervizcsomag újratelepítése után indítsa újra a számítógépet.

További információ

További információt a legfrissebb Windows XP szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A legfrissebb Windows XP szervizcsomag beszerzése

További információt a Windows XP helybeni frissítéséről (újratelepítéséről) a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:

978788 A Windows XP rendszer helyben történő frissítése (újratelepítése)
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 822520 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 27. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Professional Edition 2003
  • Microsoft Office Basic Edition 2003
  • Microsoft Office Small Business Edition 2003
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office Publisher 2003
  • Microsoft Office Access 2003
Kulcsszavak: 
kbprogramming kberrmsg kbprb KB822520
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com