Αναγν. άρθρου: 822521 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Τι είναι ένα σφάλμα χρόνου εκτέλεσης;

Τα σφάλματα χρόνου εκτέλεσης είναι προβλήματα λογισμικού ή υλικού που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του Internet Explorer. Τα σφάλματα χρόνου εκτέλεσης δημιουργούνται όταν μια τοποθεσία web χρησιμοποιεί κώδικα html, ο οποίος δεν είναι συμβατός με τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης web.

Ποιο σφάλμα χρόνου εκτέλεσης θέλετε να επιδιορθώσετε;


Η λύση στα μηνύματα "σφάλμα χρόνου εκτέλεσης" στον Internet Explorer διαφέρει ανάλογα με τον τύπου του σφάλματος χρόνου εκτέλεσης που παρουσιάζεται.

Κάντε κλικ στο σφάλμα που μοιάζει περισσότερο με αυτό που εμφανίζεται

Για να μεταβείτε στη σωστή λύση, κάντε κλικ στο σωστό μήνυμα σφάλματος:

Επιδιόρθωση για "Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης...επιθυμείτε εντοπισμό σφαλμάτων"

Επειδή αυτός ο τύπος μηνύματος σφάλματος δεν σας αφορά, μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνισή του. Για να γίνει αυτό αυτόματα, κάντε κλικ στη σύνδεση Επίλυση του προβλήματος. Στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run) στα παράθυρα διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα στον Οδηγός για την απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών στον Internet Explorer (Disable Microsoft Internet Explorer Script Debugging Wizard).

Επίλυση του προβλήματος
Microsoft Fix it 50043


Σημείωση Ο οδηγός αυτός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί και για εκδόσεις των Windows σε άλλες γλώσσες.

ΣημείωσηΑν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αυτόματες επιδιορθώσεις σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που θέλετε.

Μεταβείτε τώρα στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Επίλυση του "Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης...επιθυμείτε εντοπισμό σφαλμάτων" από τον χρήστη

Επειδή αυτός ο τύπος μηνύματος σφάλματος δεν σας αφορά, μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνισή του. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στον Internet Explorer:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία (Tools) και στη συνέχεια στην επιλογή Επιλογές Internet (Internet Options). Ή, πατήστε ALT+T και μετά το πλήκτρο O.
 2. Στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές Internet (Internet Options) κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced).
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τα πλαίσια ελέγχου Απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών (Internet Explorer) ((Disable Script Debugging)(Internet Explorer)) και Απενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων σε δέσμες ενεργειών (Άλλα προγράμματα) (Disable script debugging (Other)) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Εμφάνιση ειδοποίησης για κάθε σφάλμα δέσμης ενεργειών (Display a notification about every script error).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2731724


 4. Κάντε κλικ στην επιλογή OK για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγουΕπιλογές Internet (Internet Options).
Μεταβείτε τώρα στην ενότητα "Επιλύθηκε το πρόβλημα;" .

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

Για να δείτε αν επιλύθηκε στο πρόβλημα, ανοίξτε ή ανανεώστε την τοποθεσία του Web που προκάλεσε το σφάλμα.
 • Αν η τοποθεσία του Web εμφανίζεται και λειτουργεί σωστά και αν δεν εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος χρόνου εκτέλεσης, τότε έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποίηση σχετικά με το σφάλμα στη σελίδα του Web στη γραμμή κατάστασης του Internet Explorer. Ωστόσο, μπορείτε απλώς να αγνοήσετε το σφάλμα της σελίδας του Web. Αν τον συγκεκριμένο υπολογιστή τον χρησιμοποιούν πολύ χρήστες, ενδέχεται να πρέπει να συνδεθείτε με τα στοιχεία άλλου χρήστη και να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για άλλους χρήστες.
 • Αν η τοποθεσία του Web δεν εμφανίζεται ή δεν λειτουργεί σωστά, το πρόβλημα ενδέχεται να προέρχεται από την ίδια τη σελίδα του Web. Για να το ελέγξετε αυτό, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή ή ο υπολογιστής σας να έχει ρυθμιστεί κατάλληλα για πολλούς χρήστες. Αν έχετε πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή, δοκιμάστε να προβάλετε τη σελίδα από αυτόν. Αν οι υπολογιστής σας έχει ρυθμιστεί κατάλληλα για πολλούς χρήστες, συνδεθείτε με τα στοιχεία άλλου χρήστη και προσπαθήστε ξανά να προβάλετε τη σελίδα.
  • Αν η τοποθεσία του Web εμφανίζεται και λειτουργεί σωστά όταν δοκιμάζετε σε έναν διαφορετικό υπολογιστή ή συνδέεστε με τα στοιχεία άλλου χρήστη, τότε το πρόβλημα του υπολογιστή σας ή της σύνδεσής σας ίσως να είναι η ρύθμιση των παραμέτρων του Internet Explorer. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε στην ενότητα "Παρόμοια προβλήματα και λύσεις".
  • Αν η τοποθεσία του Web συνεχίζει να μην εμφανίζεται ή να μην λειτουργεί σωστά, τότε το πρόβλημα εντοπίζεται ενδεχομένως στην ίδια τη σελίδα του Web. Στην περίπτωση αυτή ίσως θελήσετε να επικοινωνήσετε με τον κάτοχο στης σελίδας του Web και να του ζητήσετε να επιλύσει το πρόβλημα.

Παρόμοια προβλήματα και λύσεις

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα τα ακόλουθα προβλήματα, προσπαθήστε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Internet Explorer ή ανατρέξτε στην βοήθεια με οδηγίες για τον Internet Explorer:
 • Τοποθεσίες του Web που δεν εμφανίζονται ή δεν λειτουργούν σωστά.
 • Δεν μπορείτε να ανοίξετε τον Internet Explorer.
 • Εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος παρόμοιο με το ακόλουθο:

  Microsoft Visual C++ Runtime Library
  Runtime Error!
  Πρόγραμμα: C:\Program files\Internet Explorer\Iexplore.exe
  Το πρόγραμμα δεν τερματίστηκε κανονικά
Αν και μετά τη χρήση της βοήθειας με οδηγίες του Internet Explorer, οι τοποθεσίες του Web συνεχίζουν να μην εμφανίζονται ή να μην λειτουργούν σωστά, τότε επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης Internet Explorer

Αν συνεχίζετε να λαμβάνετε σφάλματα δέσμης ενεργειών σε πολλές τοποθεσίες του Web, προβάλετε το άρθρο 308260 της Γνωσιακής Βάσης (Knowledge Base) για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες


Το άρθρο αυτό προσφέρει λύση μόνο για ένα μήνυμα σφάλματος παρόμοιο με το ακόλουθο:
Σφάλμα
Παρουσιάστηκε σφάλμα χρόνου εκτέλεσης.
Επιθυμείτε εντοπισμό σφαλμάτων;
Γραμμή: αριθμός γραμμής
Σφάλμα: φύση του σφάλματος δέσμης ενεργειών

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 822521 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbexpertisebeginner kbtshoot kbgraphxlink kbscreenshot kbprb KB822521

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com