Cikk azonosítója: 822521 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Mi az a futásidejű hiba?

A futásidejű hiba az Internet Explorer program megfelelő működését megakadályozó hardveres vagy szoftveres probléma. A futásidejű hibák akkor fordulhatnak elő, ha egy weboldalon a webböngésző által nem támogatott HTML-kódok találhatók.

Melyik futásidejű hibát kell javítania?


Az Internet Explorer programban a „futásidejű hibákról” szóló üzenetekre adott megoldások a hiba típusától függően eltérnek.

Megjegyzés: Ez a cikk csak az alábbihoz hasonló hibaüzenet esetén nyújt megoldást:
Hiba
A futtatás közben hiba történt.
Elindítja a Hibakeresőt?
Sor: sor száma
Hiba: a parancsfájlhiba jellege
A kép összecsukásaA kép kibontása
2980884


A kép összecsukásaA kép kibontása
2980885

A megoldás

Automatikus javítás – „A futtatás közben hiba történt. Elindítja a Hibakeresőt?”

Mivel ez a hibaüzenet-típus nem vonatkozik Önre, megakadályozhatja a megjelenését. A művelet automatikus végrehajtásához kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a Disable Microsoft Internet Explorer Script Debugging Wizard (A Microsoft Internet Explorer Hibakeresés tiltása a parancsfájlokban varázsló) lépéseit.
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit1
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50043
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets fixit2


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.

Kézi javítás – „A futtatás közben hiba történt. Elindítja a Hibakeresőt?”

Mivel ez a hibaüzenet-típus nem vonatkozik Önre, megakadályozhatja a megjelenését. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket az Internet Explorer programban:
 1. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára, vagy nyomja le az ALT+T billentyűkombinációt, majd az O billentyűt.
 2. Az Internetbeállítások párbeszédpanelen kattintson a Speciális fülre.
 3. Jelölje be a Parancsfájlokban való hibakeresés letiltása (Internet Explorer) és a Parancsfájlokban való hibakeresés letiltása (egyéb) jelölőnégyzetet, majd törölje az Üzenet megjelenítése minden parancsfájlhibáról jelölőnégyzet jelölését.

  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2980886


 4. Kattintson az OK gombra az Internetbeállítások párbeszédpanel bezárásához.
Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.

Megoldódott a probléma?

Ha szeretné ellenőrizni, hogy megoldódott-e a probléma, nyissa meg vagy frissítse a hibát okozó webhelyet.
 • Ha a webhely helyesen jelenik meg és megfelelően működik, a futásidejű hibáról szóló üzenet pedig nem jelenik meg, megoldotta a problémát. Az Internet Explorer állapotsorában azonban továbbra is megjelenhet egy értesítés a weblap hibájáról. A weblap hibáját azonban figyelmen kívül is hagyhatja. Ha a számítógépet több felhasználó használhatja, előfordulhat, hogy másik felhasználóként is be kell jelentkeznie, és meg kell ismételnie ezeket a lépéseket.
 • Ha a webhely továbbra sem jelenik meg helyesen, illetve nem működik megfelelően, előfordulhat, hogy magával a webhellyel van probléma. Ennek ellenőrzéséhez hozzáféréssel kell rendelkeznie egy másik számítógéphez, illetve a számítógépet több felhasználóhoz kell beállítani. Ha hozzáféréssel rendelkezik egy másik számítógéphez, kísérelje meg a lap megtekintését arról a számítógépről. Ha a számítógép több felhasználóhoz van beállítva, jelentkezzen be másik felhasználóként, majd kísérelje meg újból a lap megtekintését.
  • Ha a webhely helyesen jelenik meg és megfelelően működik, amikor másik számítógépről próbálja megnyitni, illetve másik felhasználóként jelentkezik be, a számítógéppel vagy a bejelentkezéssel kapcsolatos problémát az Internet Explorer konfigurációja okozhatja. A hiba javításához ugorjon a „Hasonló problémák és megoldások” című részhez.
  • Ha a webhely továbbra sem jelenik meg helyesen, illetve nem működik megfelelően, előfordulhat, hogy magával a webhellyel van probléma. Ez esetben vegye fel a kapcsolatot a weblap tulajdonosával, és kérje meg a hiba javítására.

Hasonló problémák és megoldások

Ha az alábbi problémák bármelyikét tapasztalja, próbálkozzon meg a következővel: az Internet Explorer beállításainak alaphelyzetbe állítása vagy az Internet Explorer interaktív súgója:
 • A webhelyek helytelenül jelennek meg vagy nem megfelelően működnek.
 • Az Internet Explorer nem nyitható meg.
 • Az alábbihoz hasonló hibaüzenet jelenik meg:

  Microsoft Visual C++ Runtime Library.
  Futásidejű hiba
  Program: C:\Program Files\Internet Explorer\Iexplore.exe
  Hibás programbefejezés
Ha az Internet Explorer interaktív súgójának használata után sem jelennek meg helyesen, illetve nem megfelelően működnek a webhelyek, vegye fel a kapcsolatot az Internet Explorer támogatási szolgálatával.

Ha továbbra is parancsfájlhibák jelennek meg több webhelyen, a hiba elhárításáról a Tudásbázis 308260. számú cikkében tájékozódhat.

További információ

Az alábbi hibaüzenet megjelenése esetén kattintson ide a megoldáshoz:
A futásidejű hibák általános hibaelhárításáért látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére:
Mi az a futásidejű hiba?
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 822521 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 27. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Kulcsszavak: 
kbmsifixme kbfixme kbexpertisebeginner kbtshoot kbgraphxlink kbscreenshot kbprb kbcip KB822521
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com