Beschrijving van Office Binder ondersteunt met Office 2003 en Office XP-producten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 822622 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Office Binder is opgenomen in Microsoft Office 95 Microsoft Office 97 en Microsoft Office 2000. U kunt Office Binder Microsoft Word-documenten, Microsoft Excel-werkbladen, Microsoft PowerPoint koppelen presentaties, Microsoft Project-bestanden en Microsoft Visio-bestanden samen in een bestand zonder de afzonderlijke programma's te laden.

Microsoft Office 2003 en Microsoft Office XP geen Office Binder. Dit artikel beschrijft de systeembetrouwbaarheid van Office Binder met Office 2003 en Office XP-producten die worden vermeld in de 'van toepassing op' sectie.

Meer informatie

Microsoft blijft ondersteunen Office Binder functionaliteit in Office 2000 op basis van de bestaande Office 2000-ondersteuning Levenscyclus. Voor meer informatie over Office 2000 Support Lifecycle-beleid de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US; lifeOffice
Ondersteuning van Microsoft Office Binder-functionaliteit in Office 2003 en Office XP omgeving zal worden uitgebreid alleen die fouten Microsoft kunt reproduceren in een Office 2000-omgeving en niet op een gestandaardiseerde lifecycle zal plaatsvinden. Ondersteuning Office Binder-functionaliteit in Office 2003 en Office XP opgenomen omgeving Office Binder-gebruik en geen afzonderlijke installatieproblemen die veroorzaakt door het besturingssysteem.

Referenties

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over Office Binder-functionaliteit in Office 2003 en Office XP-omgeving:
281931Foutbericht 'dit bestand is geen programma gekoppeld om deze actie uit te voeren' wanneer u een binderbestand openen

Eigenschappen

Artikel ID: 822622 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Project Professional 2003
  • Microsoft Project 2002 Professional Edition
  • Microsoft Office Project Standard 2003
  • Microsoft Office Visio Professional 2003
  • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
  • Microsoft Visio 2002 Standard Edition
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB822622 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:822622

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com