Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν είναι δυνατή Η εμφάνιση της σελίδας" κατά την αποστολή ενός αρχείου σε διακομιστή Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 822753 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το Dell OpenManage Server Administrator για να αποστείλετε ένα αρχείο σε ένα διακομιστή Web, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η προβολή της σελίδας

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε μηνυμάτων σφάλματος για φιλικά HTTP. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ξεκινήστε τον Internet Explorer.
  2. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές Internet (Internet Options), και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΓια προχωρημένους (Advanced)TAB.
  3. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΕμφάνιση μηνυμάτων σφάλματος για φιλικά HTTPπλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η μέθοδος επιτρέπει τον Internet Explorer για να ανοίξετε μια νέα υποδοχή κατά το κλείσιμο της υπάρχουσας υποδοχής.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 822753 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB822753 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:822753

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com