FIX: Foutbericht 'Kan bestand niet opslaan' in Visual C++ IDE

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 822856
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een bestand opslaat in Microsoft Visual C++ IDE, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Kan bestand niet opslaan. Het bestand mogelijk in gebruik door een andere toepassing
Als u niet opslaan opnieuw wilt, kan eveneens het oorspronkelijke bronbestand is verwijderd.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als u probeert een bestand opslaat dat wordt gescand door een virusscanner. Het kan ook optreden wanneer het bestand probeert op te slaan exclusief door een andere toepassing geopend is.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op het volgende servicepack voor Visual Studio 6.0 waarin deze hotfix is opgenomen.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Product Support Services om de correctie te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.De Engelse versie van deze correctie heeft de bestandskenmerken (of hoger) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in coordinated universal time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version   Size   File name
  ----------------------------------------------------
  14-Jun-2003 02:33 6.0.9760.0 774,193 Devedit.pkg

Workaround

Probeer het bestand opnieuw opslaan Dit probleem omzeilen. Als het opslaan voltooid is, de bestandsnaam in de titelbalk van de Visual C++ 6.0 IDE geen een sterretje (*) ernaast.

OpmerkingAls u niet het bestand opnieuw opslaat wilt nadat het foutbericht dat wordt beschreven in de sectie 'Symptomen' wordt weergegeven, verliest u de wijzigingen aangebracht in het bestand sinds de laatste keer dat u het opgeslagen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.

Eigenschappen

Artikel ID: 822856 - Laatste beoordeling: donderdag 3 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kberrmsg kbfix kbbug kbmt KB822856 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:822856
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com