Λίστα προϊόντων του Office που φέρουν το λογότυπο των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 822905 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο παραθέτει τα προϊόντα του Microsoft Office στα οποία έχει απονεμηθεί το λογότυπο των Microsoft Windows 2003, το λογότυπο των Microsoft Windows 2000 και το λογότυπο των Microsoft Windows XP. Αυτό το άρθρο εξηγεί την έκταση του ελέγχου συμβατότητας προϊόντων του Office με αυτά τα λειτουργικά συστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Microsoft έχει ελέγξει τη συμβατότητα των ακόλουθων προϊόντων σε υπολογιστές με Windows 2003, Windows 2000 και Windows XP και στα προϊόντα αυτά έχει απονεμηθεί το λογότυπο των Windows 2003, των Windows 2000 και των Windows XP:
  • Microsoft Office 2003 (όλες οι εκδόσεις και τα προϊόντα)
  • Microsoft Office XP (όλες οι εκδόσεις και τα προϊόντα)
Το Microsoft Office 2000 με Service Release 1 (SR-1) και οι νεότερες εκδόσεις του Office 2000 έχουν βραβευτεί με το λογότυπο των Windows 2000. Ωστόσο, στο Office 2000 SR-1 δεν απονεμήθηκε το λογότυπο των Windows XP ή το λογότυπο των Windows 2003. Αυτό ισχύει για όλα τα προϊόντα του Office 2000 SR-1.

Σημείωση Σε καμία άλλη έκδοση του Office δεν έχει απονεμηθεί το λογότυπο των Windows 2000 ή το λογότυπο των Windows XP. Πραγματοποιήθηκε έλεγχος για περιορισμένη συμβατότητα της αρχικής έκδοσης του Office 2000 σε Windows 2000 και σε Windows XP. Το Microsoft Office 97 δεν έχει ελεγχθεί σε Windows 2000 ή Windows XP.

Για να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογοτύπου των Windows, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://www.microsoft.com/winlogo/software/SWprograms.mspx
Η υποστήριξη της Microsoft για ορισμένα προϊόντα απαιτεί να είναι εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο ή το αμέσως προηγούμενο Service Pack. Για να εντοπίσετε τα επίπεδα Service Pack που υποστηρίζονται αυτήν τη στιγμή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web (στα αγγλικά):
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EL;lifesupsps
Σημείωση Δεν υπάρχει υποστήριξη Αυτοματισμού (Automation) του Office για διακομιστή. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
257757 Θέματα σχετικά με τον Αυτοματισμό (Automation) του Office για διακομιστή

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 822905 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2005 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office XP Standard Edition
  • Microsoft Office 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office 97 Standard Edition
  • Microsoft Office Standard Edition 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo KB822905

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com