Σφάλμα "δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε στη βάση δεδομένων ρύθμισης παραμέτρων" όταν συνδέεστε σε μια τοποθεσία Web του Windows SharePoint Services 2.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 823287 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, να βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρους κατά την Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις η τοποθεσία.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους που μοιάζει με το ακόλουθο, όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία του Microsoft Windows SharePoint Services 2.0:

Δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε με τη ρύθμιση παραμέτρων βάση δεδομένων.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει, εάν μία από τις ακόλουθες συνθήκες TRUE:
 • Η βάση δεδομένων SQL δεν εκτελείται.
 • Internet Information Services (IIS) έχει ρυθμιστεί να εκτελείται Λειτουργία απομόνωσης IIS 5.0.
 • Ο λογαριασμός που χρησιμοποιείται από το χώρο συγκέντρωσης εφαρμογών δεν διαθέτει τα απαιτούμενα δικαιώματα για τη βάση δεδομένων του SQL Server.
 • Η σύνδεση δικτύου έχει διακοπεί μεταξύ του διακομιστή υπηρεσιών Windows SharePoint Services και του διακομιστή Microsoft SQL Server.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά σε Windows Server 2003, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1: Βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η βάση δεδομένων SQL

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα, τοποθετήστε το δείκτη Εργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες.
 2. Στη λίστα υπηρεσιών, εντοπίστε τηνMSSQLSERVER η υπηρεσία.

  Σημείωση Αυτή η υπηρεσία ενδέχεται επίσης να παρατίθεται ως MSSQL$ SHAREPOINT.
 3. Σημειώστε την τιμή της Κατάσταση στήλη. Εάν το Κατάσταση λίστες στηλών Εκκίνηση, βάση δεδομένων εκτελεί το διακομιστή. Εάν το Κατάσταση η στήλη είναι κενή, η βάση δεδομένων διακομιστής δεν λειτουργεί.

  Για να ξεκινήσετε το διακομιστή βάσης δεδομένων, κάντε δεξιό κλικ του MSSQLSERVER υπηρεσία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

Μέθοδος 2: Βεβαιωθείτε ότι δεν εκτελείται η υπηρεσία IIS σε λειτουργία απομόνωσης IIS 5.0

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα, τοποθετήστε το δείκτη Εργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες Internet Information Services (IIS) Διαχείριση.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο όνομα του διακομιστή και, στη συνέχεια, αναπτύξτε τον τοπικό υπολογιστή.
 3. Κάντε δεξιό κλικΤοποθεσίες Web, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 4. Σχετικά με τοΥπηρεσίακαρτέλα "," Απαλοιφή τουΕκτέλεση υπηρεσίας WWW σε λειτουργία απομόνωσης IIS 5.0πλαίσιο ελέγχου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Για να ξεκινήσετε την υπηρεσία WWW, κάντε κλικ στο κουμπίΝαι.

Μέθοδος 3: Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός που χρησιμοποιείται από το χώρο συγκέντρωσης εφαρμογών είναι ο λογαριασμός που διαθέτει τα απαιτούμενα δικαιώματα για τη βάση δεδομένων του SQL Server

Πρώτα, πρέπει να προσδιορίσετε την ταυτότητα χώρου συγκέντρωσης εφαρμογών. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα, τοποθετήστε το δείκτη Εργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες Internet Information Services (IIS) Διαχείριση.
 2. Κάντε διπλό κλικ το Τοποθεσίες Web ο φάκελος.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στον εικονικό διακομιστή που εκτελεί τα Windows Υπηρεσίες SharePoint Services 2.0, και στη συνέχεια κάντε κλικ Ιδιότητες.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Κεντρικός κατάλογος.
 5. Σημείωση Οι πληροφορίες που είναι το Εφαρμογή όνομα πλαίσιο (αυτό είναι το όνομα του χώρου συγκέντρωσης εφαρμογών), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΆκυρο.
 6. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικΕφαρμογή Σύνολα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 7. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ταυτότητα στην καρτέλα.
 8. Σημείωση Οι πληροφορίες που είναι το Ταυτότητα χώρου συγκέντρωσης εφαρμογών στο παράθυρο και στη συνέχεια κάντε κλικ Άκυρο.
Στη συνέχεια, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι ο λογαριασμός αυτός έχει τα απαιτούμενα δικαιώματα στη βάση δεδομένων του SQL Server. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα, τοποθετήστε το δείκτη Microsoft SQL Server, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Enterprise Manager.
 2. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε διπλό κλικ Microsoft SQL Διακομιστές, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στην ομάδα SQL server.
 3. Κάντε διπλό κλικ στο διακομιστή σας.
 4. Κάντε διπλό κλικ Ασφαλείας.
 5. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί Συνδέσεις.
 6. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε διπλό κλικ στο χρήστη που σημειώσατε στο βήμα 8 της προηγούμενης διαδικασίας.
 7. Με το Ιδιότητες σύνδεσης SQL Server παράθυρο διαλόγου Κάντε κλικ Ρόλοι διακομιστή.
 8. Επιλέξτε τοΑσφαλείας Οι διαχειριστές και το Δημιουργοί βάσεων δεδομένων πλαίσια ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Πρόσβαση στη βάση δεδομένων.
 9. Υπό το Άδεια στήλη, κάντε κλικ στην επιλογή η βάση δεδομένων υπηρεσιών Windows SharePoint Services.
 10. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Μέθοδος 4: Βεβαιωθείτε ότι έχετε σύνδεση δικτύου και σωστή επίλυση ονομάτων μεταξύ των διακομιστών

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής των υπηρεσιών Windows SharePoint Services χρησιμοποιεί τη σωστή διεύθυνση IP για το διακομιστή SQL. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε το ping εντολή στο διακομιστή υπηρεσιών Windows SharePoint Services.
 2. Βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής των υπηρεσιών Windows SharePoint Services είναι απόκτηση τη σωστή διεύθυνση IP για τον SQL server από το DNS. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε το Το Nslookup εντολή από το διακομιστή υπηρεσιών Windows SharePoint Services.
 3. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εσφαλμένες καταχωρήσεις για τον SQL server. Για να το κάνετε αυτό, εξετάστε το αρχείο Hosts του διακομιστή υπηρεσιών Windows SharePoint Services. Αυτό το αρχείο βρίσκεται στην ακόλουθη θέση:
  %systemroot%\system32\drivers\etc\Hosts
 4. Στο διακομιστή υπηρεσιών Windows SharePoint Services, αναζητήστε τα ψευδώνυμα υπολογιστή-πελάτη SQL. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε cliconfg με το Άνοιγμα πλαίσιο.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ψευδώνυμο στην καρτέλα.
  Από προεπιλογή, δεν υπάρχουν δεν ψευδώνυμα υπολογιστή-πελάτη SQL. Εάν έχετε οποιαδήποτε ψευδώνυμα για τον SQL server, βεβαιωθείτε ότι είναι σωστές ή κατάργησή τους.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 823287 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003
 • Microsoft Windows SharePoint Services
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdatabase kbwebservices kbtshoot kberrmsg kbprb kbmt KB823287 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 823287

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com