Θα χαθεί η αναπαραγωγή ήχου μετά την αναβάθμιση σε Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 823308 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την αναβάθμιση του υπολογιστή σας σε Microsoft Windows XP, ο υπολογιστής μπορεί να φαίνεται ότι για την αναπαραγωγή ήχων, αλλά δεν ακούγεται οποιαδήποτε αναπαραγωγή ήχου.

Για παράδειγμα, εάν ηΗ αναζήτησηκουμπί ίσως προόδου κατά μήκος του παραθύρου κάτω από ένα απόσπασμα ήχου στο Windows Media Player, και η απεικόνιση μπορεί να εμφανίζεται όπως αναμένεται, αλλά τα ηχεία Αποστολή χωρίς ήχο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, αν ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες:
  • Ο κατασκευαστής του υπολογιστή είναι πύλη, Inc.
  • Ο υπολογιστής έχει ένα Creative ήχου PCI ES1371 ή ES1373 εγκατεστημένη κάρτα ήχου.
  • Ο υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με ηχεία Νομός ακουστικής ψηφιακής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το ενημερωμένο πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου που είναι διαθέσιμα από την πύλη. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Gateway στο Web:
http://www.gateway.com/support/drivers/dlcenter.asp
Επισκεφθείτε την τοποθεσία της Gateway τοποθεσία υποστήριξης στο Web για να επαληθεύσετε το ακριβές μοντέλο για τη συσκευή ήχου (πρέπει να έχετε το Αναγνωριστικό του πελάτη και τον σειριακό αριθμό για τον υπολογιστή που αντιμετωπίζει το ζήτημα). Εάν θέλετε Βοήθεια για να προσδιορίσετε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για τη λήψη στον υπολογιστή σας πύλης, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή. Η Gateway διαθέτει επίσης ένα βοηθητικό πρόγραμμα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε τον κατασκευαστή και το μοντέλο της κάρτας ήχου που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή Gateway. Για να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα της πύλης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Gateway στο Web:
http://support.Gateway.com/support/Drivers/Search.asp?REF=Output&CT=FN&PARAM=gtwupd.exe
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπικοινωνήστε με τον κατασκευαστή, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα Βοήθειας.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τις εταιρείες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors

Σχετικές πληροφορίες:

Αντιμετώπιση προβλημάτων: Δεν υπάρχει ήχος στα Windows


Βοήθεια μουσικής και ήχου στα Windows 7

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα ηχεία ακουστικής Νομός, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
302710Τα ηχεία Boston BA735 δεν λειτουργούν μετά την αναβάθμιση σε Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον ακόλουθο αριθμό άρθρου s για να προβάλετε το άρθρο s στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
304778Προηγουμένως εγκατεστημένων SBLive! Βοηθήματα δεν λειτουργούν μετά την αναβάθμιση από Windows εμένα στα Windows XP
313022Δεν γίνεται αναπαραγωγή ήχου μετά την εγκατάσταση της κάρτας Sound Blaster Live! Κάρτα ήχου
307918Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου στα Windows XP
295318Λίστα προγραμμάτων οδήγησης ήχου και θύρας παιχνιδιών στα Windows XP
310126Αντιμετώπιση προβλημάτων διένεξης συσκευών με τη Διαχείριση Συσκευών (Device Manager)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 823308 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB823308 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:823308

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com