Σφάλμα "σφάλμα διακομιστή στην εφαρμογή '/'. Πρόσβαση στη διαδρομή <path>δεν επιτρέπεται η "όταν συνδέεστε με τις υπηρεσίες Windows SharePoint Services 2.0<b00> </b00> </path>

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 823379 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, να βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρους κατά την Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις η τοποθεσία.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες IIS 6.0 και ASP. σε ένα διακομιστή μέλος.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο οδηγού εγκατάστασης Active Directory (Dcpromo.exe) για να εγκαταστήσετε την υπηρεσία καταλόγου Active Directory.
 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες Windows SharePoint Services 2.0 στον ελεγκτή τομέα.
 • Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε μια τοποθεσία Web του Windows SharePoint Services 2.0.
 • Πληκτρολογήσετε σωστά το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης τρεις φορές.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους που μοιάζει με το ακόλουθο:

ΣΦΑΛΜΑ: Σφάλμα διακομιστή στην εφαρμογή '/'.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη διαδρομή "C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\Temporary Files\root\8c91a6b5\649b28ba ASP.".


Σημείωση Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε παρόμοια συμπτώματα κατά την πρόσβαση τα εξής τοποθεσίες σε Microsoft Windows Small Business Server 2003:
Πρόσβαση σε Αντίγραφο ασφαλείας (http://servername/backup):
ΣΦΑΛΜΑ: Σφάλμα διακομιστή εφαρμογής στο '/ Backup'
Πρόσβαση σε Companyweb (http://companyweb):
ΣΦΑΛΜΑ: Σφάλμα διακομιστή στην Εφαρμογή '/'
Πρόσβαση, παρακολούθηση και υποβολή εκθέσεων (http://servername/monitoring):
ΣΦΑΛΜΑ: Σφάλμα διακομιστή στο '/ παρακολούθησης' Εφαρμογή
Πρόσβαση σε Remote Web Workplace (http://servername/remote):
ΣΦΑΛΜΑ: Σφάλμα διακομιστή στην '/ Remote' Εφαρμογή
Κατά την εγκατάσταση (configadminvs.aspx):
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη διαδρομή C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Server Extensions\60\template\admin\1033\app_data.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η ομάδα της υπηρεσίας δικτύου δεν έχει επαρκή δικαιώματα στο φάκελο προσωρινών αρχείων ASP. κατά την εγκατάσταση των IIS 6.0 και ASP. πριν να εγκαταστήσετε την υπηρεσία καταλόγου Active Directory.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα βήματα για την έκδοση του ASP. που εκτελείτε.

ASP.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε cmd με το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK.
 2. Μεταβείτε τοΜονάδα δίσκου: \Windows\Microsoft.Net\Framework\v1.1.4322 ο φάκελος. Στο φάκελο αυτό, Μονάδα δίσκουείναι η μονάδα δίσκου όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την ακόλουθη γραμμή στη γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter:
  CD Μονάδα δίσκου: \windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322
 3. Προσθέστε τα κατάλληλα δικαιώματα στην ομάδα "υπηρεσία δικτύου" για το φάκελο προσωρινών αρχείων ASP.. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την ακόλουθη γραμμή και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο Enter:
  aspnet_regiis - ir
  Σημείωση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφορά μεταξύ της -ir επιλογή της γραμμής εντολών και το -iη επιλογή της γραμμής εντολών, ανατρέξτε στο θέμα Εργαλείο δήλωσης IIS ASP.στην τοποθεσία Web της Microsoft Developer Network (MSDN).
 4. Τύπος Έξοδος, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter για να κλείσετε τη γραμμή εντολών.

ASP.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε cmd με το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK.
 2. Μεταβείτε τοΜονάδα δίσκου: \WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727 ο φάκελος. Στο φάκελο αυτό, Μονάδα δίσκουείναι η μονάδα δίσκου όπου είναι εγκατεστημένα τα Windows. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την ακόλουθη γραμμή στη γραμμή εντολών και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter:
  CD Μονάδα δίσκου: \WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727
 3. Προσθέστε τα κατάλληλα δικαιώματα στην ομάδα "υπηρεσία δικτύου" για το φάκελο προσωρινών αρχείων ASP.. Για να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε την ακόλουθη γραμμή και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο Enter:
  aspnet_regiis - ir
  Σημείωση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφορά μεταξύ της -ir επιλογή της γραμμής εντολών και το -iγραμμή εντολών, δείτε: Εργαλείο δήλωσης IIS ASP.στην τοποθεσία Web της Microsoft Developer Network (MSDN).

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτού του ζητήματος, εγκαταστήστε το Active Directory πριν από την εγκατάσταση των IIS 6.0 και ASP..

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 823379 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.1
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows SharePoint Services
 • Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbprb kberrmsg kbpasswords kbsetup kbwebservices kbnofix kbmt KB823379 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 823379

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com