Τρόπος διαπίστωσης αν έχετε μια επίσημη ή Enterprise έκδοση του Microsoft Project

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 823480 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τις διαφορές μεταξύ της επίσημα και Professional εκδόσεις του Microsoft Office Project 2003. Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς να προσδιορίσετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν έχετε μια επίσημη ή έκδοση Enterprise του Microsoft Project

Παρόλο που η επίσημη και τις εκδόσεις Enterprise του Microsoft Project είναι σχεδόν το ίδιο, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όταν πρέπει να προσδιορίσετε την έκδοση που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Για να προσδιορίσετε την έκδοση του Microsoft Project, χρησιμοποιήστε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα κριτήρια:
Το Microsoft Project αποθηκευτική ΜΟΝΆΔΑ
Το όνομα του αρχείου .msi από το CD-ROM του Microsoft Project
Απαίτηση ενεργοποίησης
Προέλευση εγκατάστασης

Προβολή Microsoft Project αποθηκευτική ΜΟΝΆΔΑ

Υπάρχουν πολλές Microsoft Project διατήρηση στοκ (SKU) διαθέσιμες μονάδες για το Microsoft Project 2003. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τις αποθηκευτικές μονάδες έργου Microsoft που είναι διαθέσιμα για τις εκδόσεις λιανικής και εταιρικής.
  Microsoft Project SKU     Editions available
  -----------------------------------------------------

  Server            Server
  Professional         Enterprise and Retail
  Standard           Enterprise and Retail
Επειδή μπορεί να SKU επικαλύπτονται μεταξύ τις εκδόσεις Enterprise και της επίσημης έκδοσης, χρησιμοποιήστε μία από τις άλλες μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, για να εξακριβώσετε ποια έκδοση του Microsoft Project που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας.

Όνομα προβολής του αρχείου από το Microsoft Project CD-ROM .msi

Το όνομα του αρχείου πακέτου .msi του Windows Installer που βρίσκεται στο CD-ROM του Microsoft Project ποικίλλει, ανάλογα με την έκδοση του Microsoft Project. Το αρχείο .msi βρίσκεται στον ριζικό κατάλογο του Microsoft Project Standard και τα CD-ROM του Microsoft Project Professional και του φακέλου Prjsvr από το CD-ROM του Microsoft Project Server. Ο ακόλουθος πίνακας παραθέτει σε λίστα τα ονόματα των αρχείων .msi διαφορετικές και τις εκδόσεις που αντιπροσωπεύουν.
  Microsoft Project Edition  Market     .msi File Name
  ----------------------------------------------------------

  Server            Retail    Prjsvr.msi 
  Server            Enterprise  Prjsvre.msi
  Standard           Retail    Prjstd.msi 
  Standard           Enterprise  Prjstde.msi
  Professional         Retail    Prjpro.msi
  Professional         Enterprise  Prjproe.msi
Εάν δεν έχετε πρόσβαση για το CD-ROM του Microsoft Project, χρησιμοποιήστε μία από τις μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Σκεφτείτε την απαίτηση ενεργοποίησης

Εάν χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την άδεια χρήσης του Microsoft Project, διαθέτετε μια επίσημη έκδοση του Microsoft Project. Τις εκδόσεις Enterprise του Microsoft Project λαμβάνονται μέσω πολλαπλών αδειών και δεν απαιτούν την ενεργοποίηση προϊόντος.

Σκεφτείτε την προέλευση εγκατάστασης

Μπορείτε να προσδιορίσετε εάν έχετε την έκδοση Enterprise ή την επίσημη έκδοση του Microsoft Project από την προέλευση της εγκατάστασης του Microsoft Project. If you install Microsoft Project from either of the following two sources, you have an Enterprise edition of Microsoft Project:
 • Network administrative installation
 • Web address by means of a browser
These installation sources can be created only by using an Enterprise edition of Microsoft Project.

If you install Microsoft Project from a Microsoft Project CD-ROM, use one of the methods listed earlier in this article to determine whether you have a Retail or Enterprise edition of Microsoft Project.

Αναφορές

For more information about Microsoft Project, click the following link to connect to the Microsoft Web site:http://office.microsoft.com/en-us/project/default.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 823480 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Project Server 2003
 • Microsoft Office Project Standard 2003
 • Microsoft Office Project Professional 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpubtypekc kbmt KB823480 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:823480

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com