A kapcsolat nélkül használható címjegyzék letöltési módjának beállítása gyorsítótáras Exchange üzemmódban használt Outlook programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 823580 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos: A cikk a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosításával is foglalkozik. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, illetve győződjön meg arról, hogy szükség esetén helyre tudja állítani azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
256986 A Windows beállításjegyzékének ismertetése tapasztalt felhasználók számára
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikkből azt ismerteti, hogy miként konfigurálható a kapcsolat nélküli címjegyzék letöltésének módja a gyorsítótáras Exchange üzemmódban használt Microsoft Office Outlook 2007 vagy Microsoft Office Outlook 2003 programban.

További információ

A kapcsolat nélküli címjegyzék letöltési módjának beállításához konfigurálja a DownloadOAB beállításazonosítót az alábbi műveletsorral.

Figyelmeztetés: A beállításszerkesztővel (Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő) vagy más eszközzel helytelenül módosított beállításjegyzék komoly problémákat okozhat, amelyek akár az operációs rendszer újratelepítését is szükségessé tehetik. A Microsoft nem garantálja az ilyen jellegű problémák megoldhatóságát, ezért a beállításjegyzéket csak saját felelősségére módosíthatja.
 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára.
 2. Írja be a Megnyitás mezőbe a regedit parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 3. Keresse meg, majd jelölje ki az alábbi beállításkulcsot:

  Outlook 2003 esetén
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook
  Outlook 2007 esetén
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook
 4. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a Kulcs parancsra.
 5. Írja be a Cached Mode értéket.
 6. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, majd kattintson a Duplaszó parancsra.
 7. Írja be a DownloadOAB szöveget, majd kattintson az OK gombra.
 8. A jobb oldali ablaktáblában kattintson a jobb gombbal a DownloadOAB elemre, majd válassza a Módosítás parancsot.
 9. A Duplaszó szerkesztése párbeszédpanelen írja be a kívánt értéket, majd kattintson az OK gombra.
 10. Kattintson a Fájl menü Kilépés parancsára.
A DownloadOAB azonosítót a helyzettől függően az alábbi értékekre állíthatja:
 • 0 = A kapcsolat nélküli címjegyzék nem töltődik le automatikusan.
 • 1 = A kapcsolat nélküli címjegyzék a Teljes elemek letöltése letöltési módot használja. Ez az alapértelmezett beállítás.
 • 2 = A kapcsolat nélküli címjegyzék letöltése minden letöltési módban megtörténik, de a csak fejléceket letöltő üzemmód esetén csak egy különbözeti frissítés töltődik le.
 • 3 = A kapcsolat nélküli címjegyzék letöltése minden esetben megtörténik, a következő letöltési módok esetén pedig egy különbözeti frissítés is letöltődik:
  • A fejlécek, majd a teljes elemek letöltése
  • Teljes elemek letöltése
  • Fejlécek letöltése
Megjegyzés: A beállítás nem jár a megfelelő hatással, ha a kapcsolat nélküli címjegyzék (.oab kiterjesztésű) fájljai korábban már le lettek töltve, és a Microsoft Outlook valamelyik MAPI-profiljához lettek rendelve. A beállítás használatához be kell állítani a beállításértéket, el kell távolítani az összes .oab kiterjesztésű fájlt a helyi számítógépről, majd szinkronizálást kell végrehajtani.

Ha a beállításazonosító 0 (nulla) értékre van állítva, a gyorsítótárazott üzemmódú Outlook programnak címtárkereséseket kell végrehajtania az Active Directory címtárszolgáltatás egyik globáliskatalógus-kiszolgálóján. Ez a művelet fokozza az új vagy módosított Active Directory-objektumok elérésének időszerűségét, a hálózatban tapasztalható késések és kihagyások tűrésének terén azonban visszalépést jelent.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 823580 - Utolsó ellenőrzés: 2010. május 13. - Verziószám: 6.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003 és Business Contact Manager
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2007 with Business Contact Manager
Kulcsszavak: 
kbinfo kbdownload kbconfig KB823580
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com