Tietokone käynnistyy odottamatta uudelleen, kun sen lukitus yritetään avata painamalla CTRL+ALT+DELETE

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 823736 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun yrität avata tietokoneen lukituksen painamalla CTRL+ALT+DELETE-näppäinyhdistelmää, tietokone käynnistyy uudelleen odottamatta. Näyttöön voi tulla seuraavankaltainen Stop-virhesanoma:
STOP: c000021a (Peruuttamaton järjestelmävirhe)
Windowsiin kirjautuminen -järjestelmätoiminto päättyi odottamatta tilassa 0xc0000005 (0x0000000 0x00000000). Järjestelmä on sammutettu.

Syy

Tämä ongelma voi ilmetä, kun molemmat seuraavat ehdot toteutuvat:
 • Tietokoneeseen on asennettu Multilingual User Interface Pack (MUI) -paketti.

  JA
 • Kielipalkki on näytön yläosassa vasemmalla, kun lukitset tietokoneen painamalla CTRL+ALT+DELETE-näppäinyhdistelmää.

Workaround

Voit kiertää tämän ongelman siirtämällä kielipalkin näytön alaosaan ennen tietokoneen lukitsemista.

Ratkaisu

Service Pack -tiedot

Voit korjata tämän ongelman hankkimalla Microsoft Windows XP:n uusimman Service Pack -päivityksen. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
  Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi
  -----------------------------------------------------
  18.8.2003 17:09 8.1.4009.0 811,065 Imjp81k.dll
  14.7.2003 16:41 5.3.18.6   6,656 Spmsg.dll
  1.8.2003 20:14 5.3.18.6  100,352 Spuninst.exe

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Microsoft Windows XP Service Pack 2:ssa.

Suositukset

Saat lisätietoja kielipalkista napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
306993 Windows XP:n kielipalkin käyttäminen

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 823736 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 2.8
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Hakusanat: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB823736

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com