Datamaskinen starter uventet på nytt når du trykker Ctrl+Alt+DEL for å låse opp datamaskinen

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 823736 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Når du prøver å låse opp datamaskinen ved å trykke Ctrl+Alt+DEL, starter datamaskinen uventet på nytt. Det kan hende du vil se følgende Stop-feilmelding:
Feilmeldingen STOP: c000021a (Fatal System Error)
Systemprosessen Windows Logon Process ble uventet brutt med statusen 0xc0000005 (0x0000000 0x00000000). Systemet er blitt avsluttet.

Årsak

Dette problemet kan oppstå når følgende betingelser er oppfylt:
 • Multilingual User Interface Pack (MUI) er installert på datamaskinen.

  ? og ?
 • Språklinjen vises øverst til venstre på skjermen når du låser datamaskinen ved å trykke Ctrl+Alt+DEL.

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, flytter du språklinjen til nederst på skjermen før du låser datamaskinen.

Løsning

Informasjon om oppdateringspakke

Du løser dette problemet ved å få tak i den seneste oppdateringspakken for Microsoft Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322389 Slik får du tak i den seneste oppdateringspakken for Windows XP

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen løser bare det konkrete problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Hurtigreparasjonen skal utelukkende brukes på systemer der dette problemet har oppstått. Hurtigreparasjonen kan bli gjenstand for ytterligere testing. Vi anbefaler derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen, med mindre dette problemet påvirker deg i stor grad.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs!  Hvis det oppstår andre problemer i tillegg, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan det hende du må sende en separat forespørsel om dette. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre til Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om kundestøtte, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs!  Skjemaet Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig viser språkene som hurtigreparasjonen er tilgjengelig for. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Den engelskspråklige versjonen av denne hurtigreparasjonen har filattributtene som står oppført i tabellen nedenfor (eller senere). Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker du kategorien Tidssone i verktøyet Dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
  Dato    Tid   Versjon     Størrelse Filnavn
  -----------------------------------------------------
  18.08.03 17:09 8.1.4009.0 811 065 Imjp81k.dll
  14.07.03 16:41 5.3.18.6   6 656 Spmsg.dll
  01.08.03 20:14 5.3.18.6  100 352 Spuninst.exe

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem for Microsoft-produktene som er oppført i delen Informasjonen i denne artikkelen gjelder. Dette problemet ble først rettet i Microsoft Windows XP Service Pack 2.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om språklinjen, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
306993 Bruke språklinjen i Windows XP

Egenskaper

Artikkel-ID: 823736 - Forrige gjennomgang: 23. desember 2008 - Gjennomgang: 2.7
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB823736

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com