Meldinger vises i den frakoblede mappen for søppelpost, ikke i den tilkoblede mappen for søppelpost i Outlook 2003

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 823920 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Merknad

Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du bruker en fil for frakoblede mapper (OST) og arbeider frakoblet, vil du kanskje se en melding i mappen for søppelpost som ikke vises i denne mappen når du arbeider tilkoblet. Dette problemet kan oppstå selv om søppelpostfilteret er riktig angitt.

Årsak

Dette problemet kan oppstå når du bruker Outlook og en Microsoft Exchange Server-e-postkonto i frakoblet modus, og Exchange-e-postkontoen ikke er i bufret Exchange-modus. Når Outlook synkroniseres med Exchange Server-datamaskinen, leveres meldingen til innboksen. Når du arbeider frakoblet, flyttes meldingen i innboksen til mappen for søppelpost hvis du ikke åpner meldingen. Når du synkroniserer med Exchange Server-datamaskinen på nytt, lastes søppelposten opp til mappen for søppelpost i Exchange Server-postboksen.

Obs!  Dette problemet oppstår ikke hvis du bruker en Exchange Server-e-postkonto i bufret Exchange-modus.

Workaround

Du kan omgå dette problemet ved å synkronisere de frakoblede og tilkoblede mappene manuelt. Bruk en av følgende metoder for å gjøre dette:
 • Hvis du vil synkronisere en valgt mappe, velger du Send og mottaVerktøy-menyen, og deretter klikker du mappen.
 • Hvis du vil synkronisere alle mapper som er konfigurert for frakoblet bruk, velger du Send og mottaVerktøy-menyen, og deretter klikker du Send/motta alle.

Mer informasjon

Når du bruker Outlook 2003 og du kobler til en Exchange Server 2003-datamaskin, kan du bruke søppelpostfilteret på Exchange Server-datamaskinen for å oppnå grunnleggende filtrering av søppelpost. Du kan legge til en avsender i listen over avsendere du stoler på eller listen over blokkerte avsendere, så vil Exchange Server-datamaskinen filtrere e-posten før den leveres til Outlook-klienten. Denne funksjonen gir bare filtrering av søppelpost for meldinger som samsvarer med en oppføring i listen over avsendere du stoler på eller listen over blokkerte avsendere.

Når du bruker en e-postkonto i bufret Exchange-modus og en fil med personlige mapper (PST) i Outlook, lagres listen over blokkerte avsendere på serveren, og den er tilgjengelig fra alle datamaskiner på nettverket. Exchange Server-datamaskinen bruker listen over blokkerte avsendere til å evaluere meldinger. Når en avsender i listen over blokkerte avsendere sender en melding til deg, flyttes meldingen til mappen for søppelpost på serveren.

Bruk følgende retningslinjer for å beskytte datamaskinen mot søppelpost:
 • Angi beskyttelsesnivået mot søppelpost til Bare Sikker-lister, slik at Outlook bare leverer meldinger til innboksen fra domenenavn og e-postadresser i listen over avsendere du stoler på og listen over mottakere du stoler på.
 • Slett alle meldinger du tror er søppelpost, permanent, i stedet for å flytte dem til mappen for søppelpost.
 • Kontroller at Outlook ikke er konfigurert til å laste ned bilder og annet innhold i HTML-meldinger automatisk. Gjør dette ved å bruke følgende fremgangsmåte:
  1. I Outlook 2003 klikker du AlternativerVerktøy-menyen.
  2. Klikk kategorien Sikkerhet, og klikk deretter Endre innstillinger for automatisk nedlasting.
  3. Klikk for å merke av for Ikke last ned bilder eller annet innhold automatisk i e-post i HTML-format, og klikk deretter OK.
 • Kontroller at nedlastinger fra webområder i sikkerhetssoner ikke er tillatt. Gjør dette ved å bruke følgende fremgangsmåte:
  1. I Outlook 2003 klikker du AlternativerVerktøy-menyen.
  2. Klikk kategorien Sikkerhet, og klikk deretter Endre innstillinger for automatisk nedlasting.
  3. Klikk for å fjerne merket for Tillat nedlasting fra webområder i denne sikkerhetssonen: Klarert sone, og klikk deretter OK.
 • Deaktiver automatisk behandling av møteinnkallelser og lese- og leveringsbekreftelser. Gjør dette ved å bruke følgende fremgangsmåte:
  1. I Outlook 2003 klikker du AlternativerVerktøy-menyen.
  2. Klikk Kalenderalternativer.
  3. Klikk Ressursplanlegging, klikk for å fjerne merket for Godta møteinnkallelser og behandle avlysninger automatisk, og klikk deretter OK.
Obs!  Hvis du bruker bufret Exchange-modus, lagres en kopi av Exchange-postboksen på datamaskinen i en OST-fil. Ved hjelp av denne kopien kan du arbeide tilkoblet eller frakoblet uten avbrudd, og dataene kan synkroniseres automatisk eller manuelt.

Egenskaper

Artikkel-ID: 823920 - Forrige gjennomgang: 13. juni 2005 - Gjennomgang: 1.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office Outlook 2003
Nøkkelord: 
kbprb kbstore KB823920

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com