Foutbericht wanneer u modules, rapporten of formulieren naar Access 2002 of Access 2003 importeren: 'uw Microsoft Access-database of -project bevat een ongeldige of verbroken verwijzing naar de bestandsnaam versie versienummer'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 824259 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Matig: Basic macro, codering en interoperabiliteit vaardigheden vereist.Dit artikel geldt voor Microsoft Access-database (.mdb) en Microsoft Access-project (.adp).

Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een module, een rapport of formulier in een Access 97, Access 2000 of Access 2002-database naar Access 2002 of Access 2003-database importeren wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Uw Microsoft Access-database of -project bevat een ontbrekende of verbroken verwijzing naar het bestandBestandsnaamversieVersienummer.

DeBestandsnaamde naam van het DLL-bestand of de .tlb bestand, en deVersienummerhet versienummer het bestand.

Dit probleem treedt op wanneer alle volgende voorwaarden voldaan wordt:
  • Module, rapport of formulier in de brondatabase Access bevat een verwijzing naar een typebibliotheek (.tlb) of een DLL-bestand (.dll).
  • DLL-bestand (.dll) of de typebibliotheek (.tlb) bestaat niet op dezelfde locatie op de broncomputer als op de doelcomputer.
Echter, wanneer u in de module openenOntwerpweergave of open het codevenster voor de lijst of het formulier, waarna u de lijst met verwijzingen controleren, kunt u een verwijzing die is gemarkeerd als niet vindenontbreekt.

Oplossing

Als de verwijzing naar deBestandsnaamis niet vereist voor de code alleen goed uitvoeren, u hoeft niet te nemen een actie.

Echter, als de verwijzing naar deBestandsnaamis vereist voor de code correct wordt uitgevoerd, moet u een verwijzing naar die bibliotheek of een bijgewerkte versie van die bibliotheek. Voor bijvoorbeeld als het bericht naar het bestand Dao2535.tlb verwijst kunt u verwijzen naar de Microsoft DAO 3.6 Object Library.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is aan het begin van dit artikel.

Meer informatie

Als uw computer geen DLL-bestand of een .tlb-bestand een module in een Access-database of een Access-project vereist, weergegeven verbroken referentie met het trefwoordontbreektpre-Access 2002-versies. Echter, Access 2002 en Access 2003 niet weergegeven ontbrekende verwijzing.

Dit probleem treedt op wanneer de verwijzing in een standaardmodule of een klassemodule van een formulier of rapport. Met een klasse module als de verbroken verwijzing niet wordt vermeld in de lijst met verwijzingen naar de foutbericht weergegeven tijdens het importeren niet.

Referenties

Klik voor meer informatie over het toevoegen van verwijzingenMicrosoft Microsoft Office Access Helpop deHelpin het menu typeverwijzingenin deZoekenin het vak en klik vervolgens opZoekenhet onderwerp wilt weergeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 824259 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Access 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Access 2003
Trefwoorden: 
kbimport kbprb kberrmsg kbmt KB824259 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:824259

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com