Описание на стандартната терминология, използвана за описание на софтуерните актуализации на Microsoft

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 824684 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Кратко изложение

Тази статия се описва стандартната терминология, която дефинира софтуерни актуализации за Windows Update и Microsoft Update услуги.

Допълнителна информация

Microsoft използва следната стандартна терминология за описание на софтуерните актуализации:
 • важна актуализация

  Определение: Широко разпространявана корекция на конкретен проблем, който се справя с критични, свързани със сигурността корекции.
 • Определение актуализация

  Определение: Широко освободена и чести софтуерна актуализация, която съдържа допълнения към даден продукт определение транзитна база събиране на данни събиране на данни. Дефиниция бази събиране на данни често се използват за откриване на обекти, които имат специфични атрибути, като например злонамерен код, измамнически уеб сайтове или нежелана поща.
 • Шофьор

  Определение: Софтуер, който контролира входа и на изхода на дадено устройство.
 • Пакет Препоръчано от функции

  Определение: Нови функции разпространявани извън контекста на даден продукт и това обикновено е включена в следващата версия на пълния продукт.
 • актуализация на защитата

  Определение: Широко разпространявана корекция за уязвимост при конкретна стока, свързани със сигурността. Уязвимостта на защитата са оценени Препоръчано от тяхната тежест. Тежестта рейтинг е посочена в бюлетина на Microsoft за защитата като критична, важна, умерена или ниска.

  Допълнителна информация: Microsoft актуализации на защитата са на разположение за изтегляне и се съпровождат Препоръчано от два документа: бюлетин за сигурността и статия в база знания на Microsoft. За Още действия информация относно формата на статиите на база знания на Microsoft актуализации на защитата щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
  824689 Описание на формата на статиите в база знания на Microsoft актуализации на защитата
 • сервизен пакет

  Определение: А Изпробван, кумулативен набор Препоръчано от всички актуални корекции, актуализации на защитата, критични актуализации и актуализации. Освен това сервизните пакети могат да съдържат допълнителни корекции за проблеми, които са открити на вътрешно ниво след издаването на продукта. Сервизни пакети ми също да съдържат ограничен брой промени на желание на клиента дизайна или функциите.
 • Инструмент

  Определение: Помощна назначена програма или функция, която помага завърши дадена задача или набор Препоръчано от задачи.
 • Актуализация

  Определение: Широко разпространявана корекция на конкретен проблем. Актуализация адреси за грешки, Некритично, свързани със сигурността.
 • Сборен пакет за актуализация

  Определение: А тествани, кумулативен набор Препоръчано от актуални корекции, актуализации на защитата, критични актуализации и актуализации, които са пакетирани заедно за лесно внедряване. Закръгляване обикновено насочено към конкретна област, например защитата, или компонент на продукт, като например интернет информационни услуги (IIS).

Библиография

За Още действия информация относно как Microsoft коригира софтуерни, след като е освободен вижте следния уеб сайт на Microsoft TechNet:
http://TechNet.Microsoft.com/EN-US/Library/cc184906.aspx

Свойства

ID на статията: 824684 - Последна рецензия: 03 март 2014 г. - Редакция: 6.0
Важи за:
 • Customer Service and Support Information
Ключови думи: 
kmcustomerservice kbpubtypekc kbinfo kbmt KB824684 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 824684

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com