Beschrijving van de indeling van Microsoft Knowledge Base-artikelen voor Microsoft-beveiligingsupdates

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 824689 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Beveiligingsupdates van Microsoft worden altijd geleverd met twee documenten: een beveiligingsbulletin en een Microsoft Knowledge Base-artikel. In dit artikel wordt de informatie beschreven die is opgenomen in Microsoft Knowledge Base-artikelen die horen bij beveiligingsupdates.

Meer informatie

Microsoft Knowledge Base-artikelen die horen bij beveiligingsupdates bevatten de volgende informatie:

Beveiligingsupdates die zijn gepubliceerd sinds 15 oktober 2003

Op 15 oktober 2003 heeft Microsoft in reactie op feedback van klanten besloten enkele wijzigingen door te voeren in de manier waarop beveiligingsbulletins worden gepubliceerd. Op de volgende Microsoft-website vindt u meer informatie over deze wijzigingen:
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/revsbwp.mspx
Microsoft Knowledge Base-artikelen die horen bij beveiligingsupdates die zijn gepubliceerd sinds 15 oktober 2003, bevatten een koppeling naar het desbetreffende beveiligingsbulletin. Het artikel bevat geen gegevens die in het bulletin aanwezig zijn. Alle informatie die eerder alleen beschikbaar was in het Microsoft Knowledge Base-artikel (zoals bestandsgegevens), is nu beschikbaar in het beveiligingsbulletin.

Beveiligingsupdates die zijn gepubliceerd vóór 15 oktober 2003

 • Titel - De titel begint met het nummer van het beveiligingsbulletin (bijvoorbeeld 'MS03-001'), gevolgd door een dubbele punt en een titel die overeenkomt met de titel van het bijbehorende Microsoft-beveiligingsbulletin.
 • De informatie in dit artikel is van toepassing op - In deze sectie worden de producten van Microsoft vermeld waarop het artikel betrekking heeft.
 • Trefwoorden - Het trefwoord 'kbSecBulletin' wordt gebruikt voor alle Microsoft Knowledge Base-artikelen die horen bij beveiligingsupdates.
 • Symptomen - Deze sectie bevat dezelfde informatie als de sectie 'Technische beschrijving' van het Microsoft-beveiligingsbulletin. De sectie kan ook informatie bevatten uit de sectie 'Beperkende factoren' van het beveiligingsbulletin.
 • Oorzaak - Deze sectie is optioneel. Deze sectie wordt alleen opgenomen als de oorzaak van het beveiligingsprobleem niet wordt uitgelegd in de sectie 'Symptomen'.
 • Oplossing - Deze sectie bevat de volgende subsecties.

  Opmerking Als er een beveiligingsupdate beschikbaar is voor verschillende producten (of verschillende versies van hetzelfde product), kan deze sectie productspecifieke of versiespecifieke secties bevatten die zijn onderverdeeld in de volgende subsecties.
  • Downloadgegevens - Deze subsectie bevat informatie over hoe en waar de beveiligingsupdate kan worden gedownload.
  • Voorwaarden - Deze subsectie bevat informatie over eventuele voorwaarden voor het installeren van de beveiligingsupdate (bijvoorbeeld dat er een servicepack of een eerdere versie van het product moet zijn geïnstalleerd). Als er geen voorwaarden zijn, bevat deze subsectie de tekst 'Er gelden geen speciale voorwaarden'.
  • Informatie over de installatie - Deze subsectie bevat informatie over de parameters die u kunt gebruiken om de beveiligingsupdate te installeren, evenals registergegevens die u kunt gebruiken om te controleren of de beveiligingsupdate is geïnstalleerd.
  • Informatie over implementatie - Deze subsectie bevat informatie over opdrachtregelparameters die beheerders kunnen gebruiken om de beveiligingsupdate te installeren zonder tussenkomst van de gebruiker en zonder de computer opnieuw op te starten. Deze subsectie bevat ook eventuele andere implementatiegegevens die specifiek zijn voor de beveiligingsupdate of het product.
  • Informatie over verwijderen - Deze subsectie bevat informatie over het verwijderen van de beveiligingsupdate (als dat mogelijk is).
  • Computer opnieuw opstarten - In deze subsectie wordt aangegeven of het nodig is de computer opnieuw op te starten na het toepassen van de beveiligingsupdate, of dat het voldoende is een service te stoppen en weer te starten.
  • Informatie over vervanging van hotfixes in de beveiligingspatch - In deze subsectie wordt aangegeven of de beveiligingsupdate een andere software-update vervangt of wordt vervangen door een andere software-update.
  • Informatie over bestanden - Deze subsectie bevat een lijst met de bestanden die worden bijgewerkt met de beveiligingsupdate (en de registerlocatie voor de bestanden, indien van toepassing).
 • Tijdelijke oplossing - Dit is een optionele sectie die informatie bevat waarmee u het probleem kunt verhelpen zonder de beveiligingsupdate te installeren.
 • Status - Deze sectie bevat statusgegevens.
 • Meer informatie - Deze sectie bevat een koppeling naar het Microsoft-beveiligingsbulletin en eventuele aanvullende informatie.

Eigenschappen

Artikel ID: 824689 - Laatste beoordeling: dinsdag 29 april 2008 - Wijziging: 3.5
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Customer Service and Support Information
Trefwoorden: 
kmcustomerservice kbpubtypekc kbinfo KB824689

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com