Sommige hyperlinks mislukt wanneer de server een antwoord VARIËREN koptekst stuurt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 824847 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een website met een koppeling naar een bestand worden buiten Internet Explorer geopend en de website bevat ook de kop VARIËREN in reactie op de client GET aanvragen, verschijnt het volgende foutbericht wanneer u op de koppeling en klik vervolgens opOpen:

Fout:
Niet openen het bestandpad van een tijdelijk bestand.

Oorzaak

De header VARIËREN dat de client niet te gebruiken in een cache bestand. Internet Explorer heeft het CHM-bestand daarom niet schrijven naar de vaste schijf. HTML Help een bestand is vereist. De reactie van de koptekst VARIËREN van de server is vergelijkbaar met het volgende:
 "vary: accept-encoding, accept-language, cookie,
		  user-agent, translate"
Internet Explorer is geen volledige implementatie de Koptekst VARIËREN per RFC 2616 aanvragen. De implementatie van Internet Explorer van VARIËREN is niet heeft alle gegevens behalve voor variëren Useragent cache.

Meer informatie

Dit probleem is bekend bij de CHM-bestanden (HTML Help) en vCard bestanden (.vcf). Andere programma's die niet worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' van dit artikel kunnen dit probleem vertonen. Programma's die bestanden rechtstreeks in Internet Explorer, zoals Adobe Acrobat openen vertonen dit niet probleem.

Eigenschappen

Artikel ID: 824847 - Laatste beoordeling: donderdag 27 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
  • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbprb kbmt KB824847 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:824847

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com