Πρόσκληση έγινε αποδεκτή συνάντηση αναφέρεται ως παλιά στο Outlook 2002 και Outlook 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 824879 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προβάλλετε μια πρόσκληση σε συνάντηση στην έκδοση των Microsoft Windows από το Microsoft Outlook 2002 ή του Microsoft Office Outlook 2003, η πρόσκληση σε συνάντηση αναφέρεται ως παλιά στο παράθυρο προεπισκόπησης. Επιπλέον, στο Outlook 2002 η πρόσκληση σε συνάντηση δεν έχει τα παρακάτω κουμπιά της τυπικής πρόσκλησης:
  • Αποδοχή
  • Αβέβαιη
  • Η απόρριψη
  • Προτείνετε νέα ώρα

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Microsoft Entourage για Mac δεν αυτόματα διαγράφει την πρόσκληση σε συνάντηση μετά την έχει δοθεί απάντηση στο εάν και οι δύο ακόλουθες συνθήκες:
  • Χρησιμοποιείται το Entourage για Mac για να αποδεχτείτε την πρόσκληση σε συνάντηση.
  • Entourage για Mac, καθώς και την έκδοση των Windows της Microsoft Outlook χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό διακομιστή Microsoft Exchange.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, διαγράψτε με μη αυτόματο τρόπο την πρόσκληση σε συνάντηση μετά την αποδοχή στο Entourage για Mac.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 824879 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbemail kbnofix kbbug kbmt KB824879 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:824879

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com