A Word 2002 biztonsági javításának áttekintése: 2003. szeptember 3.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 824934 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A cikk Microsoft Word 2000 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis alábbi számú cikke:824936

A cikknek a Microsoft Word 97 és a Microsoft Windows 98 japán kiadásához készült Word 98 alkalmazásra vonatkozó változata a Tudásbázis alábbi számú cikke:827647

Összefoglaló

A Microsoft kiadott egy frissítést a Microsoft Word 2002 alkalmazáshoz. A frissítés megszünteti a Word 2002 azon hibáját, mely a felhasználó által beállított makróvédelmi szinttől függetlenül lehetővé teszi aláíratlan makrók automatikus futását a szándékosan e célra készített dokumentumokban. A Word 2002 e frissítése része a Microsoft azon törekvéseinek, hogy ügyfeleit folyamatosan ellássa a legújabb termékfrissítésekkel.

Ez a cikk a Microsoft Word 2002 KB824936 jelű biztonsági javításának letöltési és telepítési módját ismerteti.

További információ

A frissítés letöltése és telepítése

Fontos: A frissítés telepítése előtt győződjön meg arról, hogy teljesülnek az alábbi feltételek:
 • Microsoft Windows Installer 2.0

  Mielőtt telepítené ezt a frissítést, telepítenie kell a Windows Installer 2.0-s vagy újabb verzióját. Erről a követelményről bővebben a jelen cikk „A Windows Installer frissítésével kapcsolatos követelmények” című részében olvashat.
 • Microsoft Office XP Service Pack 2 (SP-2)

  A frissítés telepítését megelőzően telepítse az Office XP SP-2 szervizcsomagot.
 • Az Office XP Service Pack 2 csomag telepítéséről bővebben a Microsoft Tudásbázis következő cikkében olvashat a cikk számára kattintva:
  325671 OFFXP: Az Office XP Service Pack 2 szervizcsomag áttekintése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Ügyfélfrissítés

Ha a Word alkalmazást CD-ROM-ról telepítette, az alábbi két lehetőséggel élhet:
 • A legújabb frissítések automatikus telepítése az Office Termékfrissítések webhely segítségével, beleértve az összes elérhető szervizcsomagot és nyilvános frissítést

  – vagy –
 • Csak a Word 2002 KB824934 jelű biztonsági javításának telepítése a cikkben később ismertetett lépésekkel.
Megjegyzés: A Microsoft az Office Termékfrissítések webhely használatával javasolja az ügyfélfrissítések telepítését. A webhely felismeri az adott Microsoft Office programcsomagot és azon elemek telepítésének megkezdésére vonatkozó kérdést jelenít meg, amelyekre szüksége van a telepített Office rendszer teljes körű frissítéséhez.

Office Termékfrissítések webhely

Amennyiben az Office Termékfrissítések webhely segítségével kívánja megállapítani, hogy mely frissítéseket kell telepíteni a számítógépre, keresse fel a következő Microsoft webhelyet:
http://office.microsoft.com/ProductUpdates/default.aspx
A keresés befejeztével jóváhagyását kérve megjelenik a javasolt frissítéseket tartalmazó lista. A folyamat végrehajtásához kattintson a Telepítés indítása gombra.

Csak a Word 2002 KB824934 jelű frissítésének letöltése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az OfficeXP-KB824934-Client-Hun.exe csomag letöltése

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzésére a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb vírusellenőrző szoftvert használta. A fájl biztonságos kiszolgálókon van tárolva, ami megakadályozza a fájl jogosulatlan módosítását.

Miután a hivatkozásra kattint a frissítés letöltéséhez, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Az OfficeXP-kb824934-client-hun.exe fájl a kijelölt mappába mentéséhez kattintson a Mentés gombra.
 2. A Windows Intézőben kattintson duplán az OfficeXP-kb824934-client-hun.exe fájlra.
 3. Ha a frissítés telepítésének megkezdésére vonatkozó kérdés jelenik meg, kattintson az Igen gombra.
 4. A licencszerződés elfogadásához kattintson az Igen gombra.
 5. Az erre vonatkozó kérés megjelenésekor helyezze be az Office XP CD-ROM-ot a meghajtóba, és kattintson az OK gombra.
 6. Az OK gombra kattintva nyugtázza a telepítés sikerességéről tájékoztató üzenetet.
Megjegyzés: A frissítés a telepítés után nem távolítható el. A frissítés telepítését megelőző állapotok valamelyikébe csak úgy térhet vissza, hogy eltávolítja a teljes Office XP programcsomagot, majd az eredeti CD-ROM-ról újra telepíti azt.

Adminisztratív frissítés

Ha az Office XP terméket kiszolgálóról telepítette, a kiszolgáló rendszergazdájának az adminisztratív frissítéssel frissítenie kell a kiszolgálón lévő telepítési forrást, és ezt követően központi telepítéssel kell telepítenie azt a számítógépre.

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az OfficeXP-KB824934-Fullfile-Hun.exe csomag letöltése

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzésére a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb vírusellenőrző szoftvert használta. A fájl biztonságos kiszolgálókon van tárolva, ami megakadályozza a fájl jogosulatlan módosítását.
Ha egy kiszolgáló rendszergazdája, és a hivatkozásra kattintott az adminisztratív frissítés letöltéséhez, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Az OfficeXP-kb824934-fullfile-hun.exe fájlnak a kijelölt mappába való mentéséhez kattintson a Mentés gombra.
 2. A Windows Intézőben kattintson duplán az OfficeXP-kb824934-fullfile-hun.exe fájlra.
 3. Ha a frissítés telepítésének megkezdésére vonatkozó kérdés jelenik meg, kattintson az Igen gombra.
 4. A licencszerződés elfogadásához kattintson az Igen gombra.
 5. Az Adjon meg egy mappát a kibontandó fájlok számára mezőbe írja be a következőt: c:\KB824934, majd kattintson az OK gombra.
 6. Amikor a program rákérdez, kattintson az Igen gombra a mappa létrehozásához.
 7. Ha jártas az adminisztratív telepítések frissítésében, kattintson a Start menü Futtatás parancsára. A Megnyitás mezőbe írja be az
  msiexec /a Rgazdai útvonal\MSI-fájl /p C:\KB824934\MSP-fájl SHORTFILENAMES=TRUE
  parancsot, ahol az Rgazdai útvonal az Office XP adminisztratív telepítési pontjának elérési útja (például C:\OfficeXP), az MSI-fájl az Office XP termék MSI-adatbázis csomagja (például Data1.msi), az MSP-fájl pedig az adminisztratív frissítés neve.

  Megjegyzés: Az Office XP adminisztratív telepítés és a Végfelhasználói licencszerződés párbeszédpanelek megjelenítésének elkerüléséhez fűzze a /qb+ paramétert az előző parancssorhoz.
 8. A frissítés ügyfélszámítógépekre történő központi telepítéséhez kattintson a Start menü Futtatás parancsára. A Megnyitás mezőbe írja be az
  msiexec /i Rgazdai útvonal\MSI-fájl REINSTALL=Szolgáltatások listája REINSTALLMODE=vomu
  parancsot, ahol az Rgazdai útvonal az Office XP adminisztratív telepítési pontjának elérési útja (például C:\OfficeXP), az MSI-fájl az Office XP termék MSI-adatbázis csomagja (például Data1.msi), a Szolgáltatások listája pedig a frissítés során újratelepítendő szolgáltatások neveinek kis- és nagybetűket megkülönböztető listája. Az összes szolgáltatás telepítéséhez a REINSTALL=ALL szintaxist is használhatja, vagy pedig telepítheti az alábbi szolgáltatás(oka)t:
  • WORDFiles
További információt az adminisztratív telepítési példány frissítéséről és ügyfélszámítógépekre való központi telepítéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
301348 OFFXP: Nyilvános frissítés telepítése adminisztratív telepítésű példányra (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Ez a cikk az adminisztratív nyilvános frissítések telepítésével kapcsolatos általános útmutatót tartalmazza. Megtekintheti a Microsoft Office Resource Kit következő cikkét is, a Microsoft alábbi webhelyének meglátogatásával:
http://office.microsoft.com/en-us/orkXP/HA011525501033.aspx

Hogyan állapítható meg, hogy telepítve van-e a frissítés?

A frissítés az alábbi fájlok frissített verzióit tartalmazza:
  Fájlnév   Verzió
  ------------------------
  Winword.exe 10.0.5522.0
A számítógépen telepített Word 2002 verzióját az alábbi lépések végrehajtásával tekintheti meg.

Megjegyzés: Mivel a Microsoft Windows operációs rendszernek több változata van, a lépések az egyes esetekben eltérőek lehetnek. Ebben az esetben a megfelelő lépések végrehajtásához tekintse meg az adott termék dokumentációját.
 1. Kattintson a Start menü Keresés parancsára.
 2. A Keresés eredménye párbeszédpanelen kattintson a Kereső ablaktábla Minden fájl és mappa elemére.
 3. A fájlnév egésze vagy része mezőbe írja be a Winword.exe fájlnevet, és kattintson a Keresés gombra.
 4. A fájlok listájában kattintson jobb gombbal a Winword.exe fájlra, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
 5. A Verzió lapon állapítsa meg a Word számítógépen telepített verzióját.
További információt a Word 2002 számítógépen telepített verziójának megállapításáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
291331 Útmutató: Az Office XP verziójának ellenőrzése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
Megjegyzés: Ha a Word 2002 KB824934 jelű biztonsági javítása már telepítve van a számítógépen, a Word 2002 KB824934 jelű biztonsági javításának telepítési kísérletére a következő hibaüzenetet fogja kapni:
Ez a frissítés már telepítve van, vagy egy már telepített frissítés része.

A frissítés Windows Installer verziójának követelményei

A cikkben ismertetett frissítés telepítéséhez a Windows Installer 2.0-s vagy újabb verziója szükséges. A Microsoft Windows XP és a Microsoft Windows 2000 Service Pack 3 (SP3) egyaránt a Windows Installer 2.0-s vagy újabb verzióját tartalmazza. A Windows Installer legfrissebb verziójának telepítéséhez keresse fel az alábbi Microsoft webhelyek valamelyikét.

Windows Installer Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 és Microsoft Windows Millennium Edition operációs rendszerhez:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cebbacd8-c094-4255-b702-de3bb768148f%20&displaylang=en
Windows Installer Microsoft Windows NT 4.0 és Windows 2000 rendszerhez:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4b6140f9-2d36-4977-8fa1-6f8a0f5dca8f&DisplayLang=en

A frissítés által javított problémák listája

A Word 2002 KB824934 jelű javítása a Microsoft Tudásbázis alább felsorolt cikkeiben ismertetett problémák javítását tartalmazza.

320902 WD2002: A változások áttekintése után a törölt szöveg ismét megjelenik a dokumentumban (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
327667 Javítás: Word2002: Az IOleObject::DoVerb metódus egyes dokumentumok megnyitásakor RPC_E_SERVERFAULT hibával tér vissza (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
330300 WD2002: A Word Table objektumainak bezárásakor a 4198-as számú hibaüzenet jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
326041 WD2002: Keretet tartalmazó Word dokumentum létrehozásakor nem lehet kijelölni a keretet vagy a keretben lévő szöveget (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
325620 WD2002: A Word akkor is rákérdez a beágyazott objektumot tartalmazó dokumentum mentésére, ha annak Saved tulajdonsága be van állítva (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
292097 WD2002: A hivatkozást tartalmazó képekre kattintva semmi sem történik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328474 WD2002: Az egyoldalas sablonokat a program kétoldalas sablonként nyitja meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
325527 WD2002: A buborékok kikapcsolása estén a program széles jobb oldali margóval és kis méretű szöveggel nyomtatja a dokumentumot (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331945 WD2002: Amennyiben az „Ablakok a tálcán” jelölőnégyzet üres, a BeforeClose esemény nem fut (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331941 WD2002: A DeletedTextMark tulajdonság kikapcsolt korrektúrabuborékok melletti beállítása a dokumentum helytelen formázásához vezet (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329040 PPT2002: Microsoft Word használata esetén előfordul, hogy az alakzatok nem jelennek meg, ha Microsoft PowerPoint bemutatóba alakzatokat tartalmazó táblázatot illeszt be (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
332114 WD2002: A szöveges űrlapmezőkben a betűtípus módosul (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331899 WD2002: A táblázatokban elforgatott szöveg nem elforgatva nyomtatódik ki (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
810162 WD2002: Indításkor nem jelenik meg a munkaablak (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
292158 WD2002: A várakozásokkal ellentétben a dokumentum összes oldalszáma nullára (0) változik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329815 WD2002: Dokumentum beadása után az AutoOpen vagy Document_open makrók nem a várható módon működnek (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328092 WD2002: A dokumentum újbóli megnyitásakor a beillesztett táblázatok nincsenek igazítva (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329587 WD2002: A nyomtató figyelmen kívül hagyja a Word programban megadott, több oldal egy lapra történő nyomtatására vonatkozó egyéni beállítást (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
316270 WD2000: „Érvénytelen karakter” hibaüzenet vagy nulla értékű eredmény jelenik meg, ha a mező E vagy N karaktert tartalmaz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328232 WD2002: Összetett táblázat szerkesztésére irányuló próbálkozáskor hibaüzenet jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
292174 WD2002: Hibaüzenet: A dokumentum formátuma túl bonyolult. Mentse a teljes dokumentumot. (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329280 WD2002: A korrektúra szolgáltatás használata esetén a törölt és rejtettként megjelölt szöveget is kinyomtatja a program (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328683 WD2002: A SaveAs VBA metódus használata esetén a Word dokumentum szövege elvész vagy rejtetté válik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331325 Javítás: A Word 2002 programban egyes beírt karakterek elveszhetnek, amennyiben Windows 98 vagy Windows Millennium Edition rendszerben a kisegítő ügyfél fut (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328100 WD2002: A dokumentumok megnyitásakor „Érvénytelen dokumentum- vagy útnév” hibaüzenet jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
235678 WD2002: A Bírósági beadvány varázsló a következő hibaüzenetet jeleníti meg: A projekttétel nem másolható (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
327043 WD2002: A Word helytelenül rendezi az oszlopokat (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
811946 E-mail megválaszolásakor az Outlook nem válaszol (lefagy) (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
811930 WD2002: Dokumentum részeinek másolása és beillesztése után a Word kilép (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328707 WD2002: Az élőfejben és az élőlábban lévő táblázatok jobbra csúsznak a Word 2002 dokumentumok megnyitásakor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
327871 WD2002: A Dokumentumok összehasonlítása és egyesítése funkció pontatlanul jeleníti meg a változásokat (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
812637 WD2002: Word 97 dokumentumok a Word 2002 programban való megnyitásakor a NumberPosition tulajdonság beállított értéke nem marad meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
328528 WD2002: A program nem angol nyelvű verzióiban az Excel diagramokat objektumokként illeszti be a program (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329976 WD2002: Az egyoldalas táblázatok két oldalt foglalnak el (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
290981 WD2002: Szövegfájl megnyitásakor megjelenik a „Fájlkonverzió” párbeszédpanel (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
327579 WD2002: A külső adatforráshoz csatolt Körlevél dokumentumokban a hónap és a nap nem a várt sorrendben jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
330432 WD2002: Szöveg új dokumentumba való beillesztésekor a bekezdések sorszámozása elvész (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
324328 WD2002: Webböngészőben megnyitott Word dokumentum bezárásakor jelszót kér a rendszer (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
810361 Javítás: A táblázatba nem formázott szövegként beillesztett csatolások beillesztése vagy frissítése hibát eredményez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
814482 WD2002: A korrektúra szolgáltatás a lábléc szövegének törlésekor rossz helyre teszi a buborékot (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
814407 WD2002: Korrektúrát és megjegyzéseket tartalmazó dokumentumok mentésének megszakítása esetén a dokumentumkezelő rendszerben hibás bejegyzés jön létre (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
815006 WD2002: A Find.Execute ReplaceAll VBA metódus nem adja vissza az eredeti kijelölést (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329808 WD2002: A Word-objektumok a dokumentum Bezárás gombbal történő bezárása és mentése esetén képekké konvertálódnak (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
814137 WD2002: Külső féltől származó írásjegybevivő használatakor a betűtípus megváltozik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
814507 WD2002: A hajlékonylemez- vagy hálózati meghajtón megnyitott dokumentumokban található képek helyén piros X jel látható egyéni program használata esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
286864 WD2002: A Web eszköztáron nem lehet előre, illetve visszafelé lépni (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
331492 WD2002: A színes szöveget tartalmazó Excel munkafüzet-objektum fekete színnel nyomtatódik ki (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
813815 WD2002: A szövegtárelemekre hivatkozó feltételes mezők első alkalommal nem frissülnek teljes mértékben (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
815621 WD2002: A sablonban található egyéni eszköztár hatására a Word kilépéskor hibát jelez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
814673 WD2002: Hiányzó sorok vagy oszlopok beillesztett Microsoft Excel munkalapokon (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
327037 WD2000: A Word könyvjelzőkre mutató hivatkozásokat tartalmazó Excel munkalapok nem frissíthetők (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
816476 WD2002: A szövegtáron keresztüli beillesztéskor a szöveges űrlapmezőkben módosul a betűtípus (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
816478 WD2002: A Formázás munkaablakban ugyanaz a listastílus többször jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
813816 WD2002: Az élőfejben lévő bekezdésjel az élőfej szövegének törlése után is megmarad (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
815621 WD2002: A sablonban található egyéni eszköztár hatására a Word kilépéskor hibát jelez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
329809 WD2002: A fordítószolgáltatások nem indulnak el proxykiszolgáló egyszerű hitelesítéssel történő használata esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
330575 WD2002: Olasz: Egy szó automatikus elválasztását okozó szerkesztési művelet visszavonása esetén előfordulhat, hogy az oldalon a sorok száma megváltozik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
818052 WD2002: A Word figyelmen kívül hagyja a Több oldal egy lapon beállítást a wdDialogFilePrint Dialog objektumból való nyomtatás esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
815193 WD2000: A tárgymutató-bejegyzések a tárgymutatóban egyetlen előfordulással jelennek meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
818328 WD2002: A jobbról balra szövegirányú táblázat körül körbefuttatott szöveg a nyomtatott dokumentumban a táblázat alatt jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
308937 Programhiba: A Word 2002 hibával tér vissza az IPrint::Print metódus hívásakor, bár a dokumentum kinyomtatódik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
818791 WD2002: Az RTF fájlok megnyitása és görgetése lassú (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
813817 WD2000: Az .rtf dokumentumban lévő egymásba ágyazott könyvjelzők a dokumentum megnyitásakor módosulnak (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
820734 WD2002: A körlevélmezőket tartalmazó beágyazott fájl nem tiltja le az üres sorokat az adatok egyesítésekor (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
822528 WD2002: A Vezérlők eszközkészlet vezérlői a dokumentum görgetésekor visszaváltanak tervező módba (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
822891 WD2002: Word 2000 dokumentumok Word 2002 programban való megnyitásakor átméreteződnek a szöveget tartalmazó alakzatok (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
821526 Dokumentum háttérben nyomtatásakor a Word 2002 összeomlik (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
822847 WD2002: A dokumentumok megnyitásakor „A Word hibát észlelt” hibaüzenet jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
823200 WD2002: Az összehasonlított dokumentum kereszthivatkozás-mezőiben a 0 érték jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
290981 WD2002: Szövegfájl megnyitásakor megjelenik a „Fájlkonverzió” párbeszédpanel (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
293005 OL2002: Az Outlook-mellékletek megjelennek a legutóbb használt elemek listájában (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
823476 Nem lehet menteni a hálózaton megosztott Word dokumentumok módosításait (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
823154 Több ListNum mező könyvjelzővel való ellátása esetén minden kereszthivatkozásban ugyanaz a szöveg jelenik meg (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)


A Word 2002 KB824934 jelű biztonsági javítása tartalmazza az MS03-035. számú Microsoft Security Bulletin dokumentumban ismertetett hibák javítását. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
827653 MS03-035: A Microsoft Word hibája lehetővé teszi a makrók automatikus futtatását


A Word 2002 KB824934 jelű biztonsági javítása tartalmazza az alábbiakban ismertetett, a Microsoft Tudásbázisban eddig nem dokumentált problémák javítását.

WD2002: A Word egy munkamenetben nem tud két körlevél-készítési folyamatot végrehajtani

Ha a Word egy dokumentumkezelő rendszerrel (DMS) kommunikál, és több körlevél-készítési műveletet próbál végrehajtani, azt tapasztalja, hogy első alkalommal a szöveges adatforrásból származó rekordok egyesítése sikeres, de ugyanabban a Word-munkamenetben másodszor már nem hajtható végre ez a lépés.

Az e-mailben küldött Word dokumentum INCLUDETEXT mezője más fájlból származó szöveget tartalmazhat

Ha a Word alkalmazást használja e-mail szerkesztőként, és e-mailben visszaküld egy INCLUDETEXT mezőt tartalmazó Word dokumentumot, lehetséges hogy a visszaküldött Word dokumentumba a számítógépen található valamely másik fájl tartalma kerül.

Átnyomott bekezdéskezdet

Ha az Automatikus elválasztás szolgáltatás bekapcsolt állapota mellett nyomtat egy dokumentumot, az utolsó bekezdés vége rányomódhat a bekezdés elejére.

WD2002: A körlevélkészítő szolgáltatás nem egyesíti az adatforrás összes karakterét

Ha a Word 2002 Körlevél szolgáltatását használja, néhány kiterjesztett karakter (például a 0172-es karakterkódú nemtörő szóköz) elvész vagy üres karakterre változik.

WD2002: A program nem alkalmazza a módosításokat, ha a CTRL+Y billentyűkombinációval próbál megismételni egy betűtípus-módosítási műveletet

Ha a CTRL+Y billentyűkombináció megnyomásával ismétli meg az utolsó műveletet a Word 2002 alkalmazásban, és ez a művelet betűtípus-váltás vagy betűméret-módosítás volt, a módosítások nem kerülnek alkalmazásra a szöveg kijelölt sorában.

A Word nem válaszol, ha RTF-szövegként illeszti be a kijelölést egy másik programba

Ha nagy mennyiségű szöveget másol, majd azt egy másik programban megpróbálja RTF formátumú szövegként beilleszteni, előfordulhat hogy a Word nem válaszol.

WD2000: Hibaüzenetet eredményez a nyitott üzenetek bezárási kísérlete

Ha egy személyes mappából (.pst) származó több üzenet is nyitva van az Outlook 2000 alkalmazásban, és a Word az e-mailek szerkesztője, a következő hibaüzenetet kapja, és ezt követően a Word 2000 vagy az Outlook 2000 esetleg nem válaszol, ha az üzenetek ablakainak jobb felső sarkában lévő „X” gombbal megpróbálja bezárni az egyes nyitott üzeneteket:
Nincs elég memória. A kívánt betűtípust nem lehet megjeleníteni.

A Word lelassul, miközben egy körlevél dokumentum Paragraphs gyűjteményén lépeget végig

A Word 2002 Visual Basic for Applications (VBA) egyik eljárása, mely egy dokumentum Paragraphs gyűjteményén lépeget végig, igen lassan fut, ha a dokumentumhoz körlevélhez szükséges adatforrás van csatolva.

A Microsoft Internet Explorer böngészőben megnyitott Word dokumentum váratlanul bezáródhat

Ha az Internet Explorer Vissza gombjára kattint, a Word váratlanul bezárulhat. Ez a probléma akkor következhet be, ha az Internet Explorer böngészőben megnyitott Word 2002 dokumentum ActiveX-vezérlőket (szövegmezőket) tartalmaz.

Előfordulhat, hogy a hosszú megjegyzéseket az elemleírásban a program levágja vagy nem jeleníti meg teljesen

Ha az egérmutatót megjegyzés fölé helyezi egy Microsoft Word dokumentumban, a következő problémák valamelyike fordulhat elő:
 • A megjegyzéshez tartozó elemleírásban csak a megjegyzés egy része jelenik meg.
 • A megjegyzés nem jelenik meg a megjegyzéshez tartozó elemleírásban.

A címtár alapú körlevél címzettjeinek táblázatba helyezése a táblázat sérülését okozhatja

A szövegfájl alapján, táblázatban készített címtár alapú körlevelek esetén a címtár alapú körlevél táblázata sérülést szenvedhet, ha az adatforrás kocsivissza karaktereket is tartalmaz.

Az RTF formátumú e-mail üzenetekbe illesztett hiperhivatkozások összefűzve jelennek meg

Ha a Microsoft Word alkalmazást használja a Microsoft Outlook e-mail-szerkesztőjeként, és több mellékletet is hivatkozásként csatol egy RTF formátumú e-mail üzenetbe, a mellékletek (hiperhivatkozások) egymástól nem elválasztva, hanem egymással összefűzve jelennek meg.

A NUMPAGES mezőt tartalmazó dokumentum nyomtatásakor a NUMPAGES mező nem frissül, és a mező eredményeként helytelen érték nyomtatódhat ki. Ez a probléma az alábbi feltételek együttes fennállása esetén fordulhat elő:
 • Az Eszközök menü Beállítások parancsával elérhető párbeszédpanel Nyomtatás lapjának Mezők frissítése jelölőnégyzete be van jelölve.
 • A dokumentum valamely fejléce INCLUDEPICTURE, EMBED vagy LINK mezőt tartalmaz.
 • Az INCLUDEPICTURE, EMBED vagy LINK mező a szöveg síkjában van.
 • Szövegtörléssel csökkenti a dokumentum oldalainak számát, majd kinyomtatja a dokumentumot.

A Microsoft Outlook névjegyekkel készített körlevélből hiányoznak a postai irányítószámok

Ha az Outlook névjegyei alkotják egy körlevél adatforrását, a címterület mező használata esetén elképzelhető, hogy a postai irányítószám nem kerül rá a címterületre.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 824934 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 6. - Verziószám: 6.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbdownload kbsecurity kbupdate KB824934
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com