A Microsoft Project munkaterülethez való kapcsolódási kísérlet hibát eredményez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 825219 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Microsoft Internet Explorer böngészővel próbálva meg kapcsolódni egy olyan Microsoft Project munkaterülethez, például egy dokumentum- vagy egy értekezlet-munkaterülethez, mely egy, a Microsoft Project valamely munkaterület-sablonjával kiterjesztett Microsoft Windows SharePoint Services munkaterület, a következő hibaüzenet jelenhet meg:
A WSS tp_ID eleme nem érhető el


Ez a hibaüzenet dokumentum-munkaterületeket (is) tartalmazó alwebhelyhez való kapcsolódási kísérlet esetén jelentkezhet.

Oka

A probléma a Microsoft Project Munkaterület sablonjával készült dokumentum-munkaterületek esetén fordulhat elő. A Microsoft Project Munkaterület sablonja nem definiálja az alwebhely minden tulajdonságát.

Kerülő megoldás

A probléma megkerüléséhez az alwebhely tulajdonságait manuálisan, a Microsoft Project értekezlet-munkaterületek szinkronizálásával kell beállítani. Kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Jelentkezzen be a Microsoft Project Web Access alkalmazásba rendszergazdaként.
  2. Kattintson a Felügyelet lapra.
  3. Kattintson a Windows SharePoint Services kezelése elemre.
  4. Kattintson a bal oldali ablaktábla SharePoint helyek kezelése elemére.
  5. Kattintson a projektre, majd a Szinkronizálás parancsra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 825219 - Utolsó ellenőrzés: 2003. október 8. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Project Server 2003
Kulcsszavak: 
kbbug kbnofix kbusage KB825219
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com