Σύνδεση στο δίκτυο καταχωρεί σωστά ΤΙΣ εγγραφές SRV σε υπολογιστές-πελάτες DNS των Windows XP που βασίζεται σε

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 825675 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ένας υπολογιστής-πελάτης που βασίζεται σε Microsoft Windows XP τυχαία ενδέχεται να καταχωρούν εγγραφές υπηρεσίας (SRV) του συστήματος ονομάτων τομέα (DNS), όπως εάν ο υπολογιστής βρίσκεται σε έναν νέο ελεγκτή τομέα στον τομέα. Εξαιτίας αυτού, άλλοι υπολογιστές του δικτύου ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης. Για παράδειγμα, υπολογιστές ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας με τον τομέα. Όταν οι άλλοι υπολογιστές στο δίκτυο ερώτημα για έναν ελεγκτή τομέα, ο υπολογιστής που βασίζεται στα Windows XP επιστρέφεται μαζί με τους ελεγκτές τομέα που πραγματικά. Προβλήματα σύνδεσης μπορεί να είναι πιο διαδεδομένο όταν τερματιστεί η λειτουργία του υπολογιστή με Windows XP που έχει καταχωρήσει εγγραφές SRV.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η σύνδεση στο δίκτυο καταχωρεί σωστά τις εγγραφές SRV εάν τερματίζεται ο υπολογιστής κατά τη σύνδεση στο δίκτυο κατά την προετοιμασία. Ένας υπολογιστής που βασίζεται στα Windows XP είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, όταν οι ακόλουθες συνθήκες:
 1. Ο υπολογιστής ξεκινά πάλι.
 2. Σύνδεση στο δίκτυο ξεκινά η προετοιμασία.
 3. Ο υπολογιστής τερματίζει τη λειτουργία πριν προετοιμαστεί πλήρως η σύνδεση στο δίκτυο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

WINDOWS XP PROFESSIONAL

  Date     Time  Version      Size   File name
  -----------------------------------------------------------
  04-May-2004 00:29 5.1.2600.1524   414,208 Netlogon.dll

Windows XP, εκδόσεις 64 bit

  Date     Time  Version      Size  File name    Platform
  -----------------------------------------------------------------------
  04-May-2004 00:31 5.1.2600.1524  1,047,040 Netlogon.dll  IA-64
  04-May-2004 00:29 5.1.2600.1524   414,208 Wnetlogon.dll  x86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το ζήτημα έχει παρατηρηθεί ότι παρουσιάζεται σε σενάρια όπου χρησιμοποιούνται συστήματα διανομής πακέτο διανομής μικρών ενημερωμένων εκδόσεων. Σε αυτό το σενάριο, ο υπολογιστής μπορεί να επανεκκινηθεί ενώ άλλες βασικές υπηρεσίες και πάλι την προετοιμασία. Το ζήτημα δεν είναι πιθανό να παρουσιαστεί όταν πατάτε το κουμπί τροφοδοσίας για να σβήσετε τον υπολογιστή σας, ενώ γίνεται η επανεκκίνηση του υπολογιστή με μη αυτόματο τρόπο.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους υπολογιστές που βασίζονται στα Windows XP εντοπίσουν ελεγκτές τομέα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
314861Τρόπος εντοπισμού ελεγκτών τομέων στα Windows XP

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 825675 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB825675 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:825675

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com