FIX: Een webclient reageert niet gedurende een langere periode dan de periode die is opgegeven in de time-outeigenschap terwijl een methode van de webservice wordt aangeroepen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 825878 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Een webserver geregistreerd voor een DNS (Domain Name System) dat bevat de URL voor een webservice. Wanneer een aanvraag wordt verzonden naar de webserver vanaf een webclient de webclient reageert niet voor een periode die langer dan de periode die is opgegeven in detime-outeigenschap.

Oorzaak

Wanneer een webclient probeert een aanroep webservice via de URL van de webservice, de URL kan niet worden omgezet door DNS. DNS bevat het Web adres van server die host is van de webservice. Daarom DNS accepteert alleen de query's. DNS beantwoorden niet aan de Web client query's.

Oplossing

Om dit probleem oplossen door het meest recente servicepack voor verkrijgen Microsoft.NET Framework 1.0.De volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum Center:

Microsoft.NET Framework 1.0 servicepack 3
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6978D761-4A92-4106-A9BC-83E78D4ABC5B&displaylang=en

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'. Dit probleem is eerst verholpen in Microsoft.NET Framework 1.0 servicepack 3.

Meer informatie

Klik voor meer informatie de volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 825878 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft .NET Framework 1.0
Trefwoorden: 
kbwebservices kbdomain kbdns kbclient kbfix kbqfe kbnetframe100presp3fix kbmt KB825878 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:825878

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com