Tilgængelighed af Microsoft JVM Removal Tool

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 826878 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Sammenfatning

Microsoft Java Virtual Machine (MSJVM) Removal Tool kan ikke længere hentes offentligt. Afsnittene "Løsning" og "Yderligere oplysninger" indeholder oplysninger om denne ændring.

Symptomer

MSJVM Removal Tool findes ikke længere på Microsoft-downloadsserverne. Tidligere førte en søgning på webstedet Microsoft.com kunderne videre til en gyldig downloadside. Nu returnerer en søgning efter værktøjet kun links til den overordnede side med oplysninger om Microsoft Java Virtual Machine:
http://www.microsoft.com/mscorp/java

Årsag

MSJVM Removal Tool er blevet fjernet fra Microsoft-downloadserverne for at beskytte almindelige brugere mod de uoprettelige følger, som værktøjet har på deres systemer.

Løsning

MSJVM Removal Tool er stadig direkte tilgængelig fra Microsoft Product Support Services, hvis følgende krav er opfyldt:
  • Virksomheden har en IT-chef eller lignende stilling.
  • Hvis du bruger MSJVM Removal Tool, er du indforstået med, at Microsoft ikke er forpligtet til at tilbyde dig MSJVM ifølge slutbrugerlicensaftalen i MSJVM Removal Tool.
  • Hvis du bruger MSJVM Removal Tool, er du indforstået med, at Microsoft ikke kan tilbyde dig en kopi af MSJVM, hvis du vil geninstallere MSJVM efter at have afinstalleret værktøjet.
  • Du er indforstået med, at dine eneste muligheder for at geninstallere MSJVM er at installere fra et tidligere systembillede, som indeholder MSJVM, at geninstallere et program fra en anden producent, som indeholder MSJVM, eller at geninstallere det relevante Microsoft Windows-operativsystem fra installationsmediet.
  • Du er indforstået med, at Microsoft ikke kan tilbyde gendannelsesmedier til Windows-operativsystemer, der indeholder MSJVM til geninstallation, fordi Microsoft ikke længere inkluderer MSJVM i Windows-operativsystemprodukterne.

Status

Denne funktionsmåde er tilsigtet.

Yderligere Information

Da MSJVM Removal Tool påvirker hele systemet, og fordi disse ændringer ikke kan genoprettes, er det blevet besluttet, at værktøjet kun skal være tilgængeligt for systemadministratorer, netværksadministratorer og andre IT-fagfolk.

Hvis du opfylder, forstår og anerkender de krav, der er beskrevet i afsnittet "Løsning", skal du kontakte Microsoft Product Support Services for at få MSJVM Removal Tool. Du finder en udførlig liste over telefonnumre til Microsoft Produktsupport og oplysninger om supportomkostninger på følgende websted til Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Bemærk, at omkostninger, der normalt er forbundet med supportopkald, annulleres, hvis en Microsoft-supportekspert skønner, at brug af MSJVM Removal Tool kan løse problemet. De normale omkostninger til support gælder i tilfælde af yderligere support og ved problemer, der ikke er relateret til MSJVM Removal Tool, eller som ikke er direkte relateret til MSJVM-udbedring eller overførsel af eksisterende Java-programmer til Microsoft .NET Framework.

Egenskaber

Artikel-id: 826878 - Seneste redigering: 31. maj 2006 - Redigering: 2.1
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Virtual Machine til Java
Nøgleord: 
kbprb kbjavafaq kbjava kbdownload kbsecurity kbinfo KB826878
Ansvarsfraskrivelse i forbindelse med udgået indhold i Knowledge Base
Denne artikel beskriver produkter, som Microsoft ikke længere yder support til. Artiklen foreligger 'i forhåndenværende stand' og opdateres ikke længere.

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com