Microsoft JVM Removal Tool -työkalun saatavuus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 826878 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Microsoft Java Virtual Machine (MSJVM) Removal Tool -työkalu ei enää ole ladattavana julkisesti. Tästä saatavuuden muutoksesta on lisätietoja ongelman ratkaisemisesta ja lisätiedoista kertovissa osissa.

Oire

MSJVM Removal Tool -työkalu ei enää sijaitse Microsoftin latauspalvelimissa. Aiemmin Microsoft.com-Web-sivustossa tehdyt haut ohjasivat käyttäjät toimivalle lataussivulle. Nyt poistotyökalun haku tuo tulokseksi ainoastaan linkkejä Microsoft Java Virtual Machine -tietosivujen aloitussivulle:
http://www.microsoft.com/mscorp/java

Syy

MSJVM Removal Tool -työkalu on poistettu Microsoftin latauspalvelimista, jotta satunnaisia käyttäjiä suojataan työkalun järjestelmiin tekemiltä peruuttamattomilta vaikutuksilta.

Ratkaisu

MSJVM Removal Tool -työkalu on edelleen saatavana Microsoftin tuotetuelta, jos seuraavat ehdot täyttyvät:
  • Organisaatiossa on tietotekniikkapäällikkö tai vastaava.
  • Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että MSJVM Removal Tool -työkalua käytettäessä Microsoftilla ei ole MSJVM Removal Tool -työkalun käyttöoikeussopimuksen mukaan mitään velvoitteita tarjota hänelle MSJVM:ää.
  • Käyttäjä ymmärtää, että MSJVM Removal Tool -työkalua käytettäessä Microsoft ei tarjoa käyttäjälle MSJVM:ää, jos se halutaan asentaa uudelleen poistamisen jälkeen.
  • Käyttäjä ymmärtää, että ainoat tavat asentaa MSJVM uudelleen on asentaa aiempi järjestelmävedos, joka sisältää MSJVM:n, asentaa kolmannen osapuolen sovellus, joka sisältää MSJVM:n, tai asentaa kyseinen Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä uudelleen asennustietovälineeltä.
  • Käyttäjä ymmärtää, että Microsoft ei voi toimittaa MSJVM:n sisältävää Windows-käyttöjärjestelmän palautustietovälinettä uudelleenasennusta varten, koska Microsoft ei enää sisällytä MSJVM:ää Windows-käyttöjärjestelmätuotteisiin.

Tila

Tämä toiminta ei ole virhe.

Enemmän tietoa

Koska MSJVM Removal Tool -työkalun käyttäminen vaikuttaa koko järjestelmään ja koska sen vaikutuksia ei voi kumota, Microsoft päätti, että vain järjestelmänvalvojat, verkonvalvojat ja muut IT-ammattilaiset saavat tämän työkalun.

Käyttäjä voi ottaa Microsoftin tuotetukeen yhteyttä ja hankkia MSJVM Removal Tool -työkalun vain täytettyään tämän artikkelin ongelman ratkaisemisesta kertovassa osassa kuvatut ehdot sekä ymmärrettyään ja hyväksyttyään ne. Luettelo Microsoftin tuotetukipalveluiden puhelinnumeroista ja tietoja tuen kustannuksista on seuraavassa Microsoftin Web-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Tuen käytön tavallisia kustannuksia ei peritä, mikäli Microsoftin tukihenkilö toteaa, että MSJVM Removal Tool -työkalun käyttäminen korjaa ongelman. Tuen käytön tavalliset kustannukset peritään muista tukikysymyksistä ja ongelmista, jotka eivät erityisesti liity MSJVM Removal Tool -työkaluun tai suoraan MSJVM-ongelmien ratkaisemiseen tai aiemmin luotujen Java-sovellusten siirtämiseen Microsoft .NET Frameworkiin.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 826878 - Viimeisin tarkistus: 22. joulukuuta 2005 - Versio: 2.1
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Virtual Machine for Java
Hakusanat: 
kbprb kbjavafaq kbjava kbdownload kbsecurity kbinfo KB826878
Tätä KB-artikkelia ei enää päivitetä
Tämä artikkeli koskee tuotteita, joille Microsoft ei enää tarjoa tukea. Tämän vuoksi artikkeli tarjotaan sellaisenaan, eikä sitä enää päivitetä.

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com