A Microsoft JVM eltávolítóeszközének beszerzése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 826878 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft Java virtuális gép (MSJVM) eltávolítóeszköze már nem áll rendelkezésre nyilvános letöltésként. A beszerezhetőség megszűnéséről a cikk Megoldás és További információ című részeiben olvashat bővebben.

A jelenség

Az MSJVM eltávolítóeszköze a továbbiakban nem lesz letölthető a Microsoft letöltési kiszolgálóiról. Korábban a Microsoft.com webhelyen végzett kereséssel ügyfeleink egy működő letöltési lapra juthattak el. Mostantól az eltávolítóeszközre irányuló keresés mindössze a Microsoft Java virtuális gép információs lapjaira mutató hivatkozást fogja eredményezni:
http://www.microsoft.com/mscorp/java

Oka

Az MSJVM eltávolítóeszköze azért lett eltávolítva a Microsoft letöltőkiszolgálóiról, hogy megóvja a tapasztalatlanabb felhasználókat az eszköznek az operációs rendszerre gyakorolt visszavonhatatlan hatásaitól.

A megoldás

Az MSJVM eltávolítóeszköz továbbra is beszerezhető közvetlenül a Microsoft terméktámogatási szolgálatától a következő feltételek teljesülése mellett:
  • A felhasználó vállalata rendelkezik informatikai szakemberrel vagy hasonló szakterületű munkatárssal.
  • A felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben futtatja az MSJVM eltávolítóeszközt, a Microsoft nem köteles a MSJVM szoftvert rendelkezésére bocsájtani az MSJVM eltávolítóeszköz végfelhasználói licencszerződése értelmében.
  • A felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben futtatja az MSJVM eltávolítóeszközt, a Microsoftnak nem áll módjában az MSJVM szoftver egy példányát rendelkezésére bocsájtani arra az esetre, ha eltávolítása után újra telepíteni szeretné a szoftvert.
  • A felhasználó tudomásul veszi, hogy az MSJVM szoftvert csak úgy telepítheti újra számítógépére, ha egy korábbi, az MSJVM szoftvert tartalmazó rendszerképből végzi a telepítést, ha újratelepít egy az MSJVM-et tartalmazó, más gyártótól származó szoftverterméket, vagy ha újratelepíti Microsoft Windows operációs rendszerét az eredeti telepítőlemezről.
  • A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Microsoftnak nem áll módjában újratelepítés céljából rendelkezésére bocsájtani olyan Windows operációsrendszer-visszaállító adathordozót, amely tartalmazza az MSJVM szoftvert, mert a Microsoft a továbbiakban nem teszi az MSJVM-et Windows operációs rendszerei részévé.

Állapot

A webhely működését szándékosan változtattuk meg.

További információ

Tekintve, hogy az MSJVM eltávolítóeszköz az operációs rendszer egészére hatással bír és visszavonhatatlan változásokat eredményez, a legjobbnak azt a megoldást találtuk, hogy a segédprogramot csak rendszergazdák, hálózatgazdák és egyéb informatikai szakemberek számára bocsájtjuk rendelkezésre.

Ha Ön megfelel a Megoldások részben leírt feltételeknek, illetve tudomásul veszi az ott leírtakat, a Microsoft terméktámogatási szolgálatától igényelheti az MSJVM eltávolítóeszközt. A Microsoft terméktámogatási szolgálata telefonszámainak teljes listáját és a támogatási költségekre vonatkozó információt a Microsoft következő webhelyén találja:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;en-us;prodoffer31a&sd=GN
Fontos megjegyezni, hogy a támogatáskérő hívásokra felszámított díjakat szolgálatunk abban az esetben elengedi, ha munkatársunk meggyőződik arról, hogy az MSJVM eltávolítóeszköz megoldást jelent az ügyfél problémájára. Minden további támogatáskérést, illetve az MSJVM eltávolítóeszközzel vagy az eszköznek a meglévő Java alkalmazások javítására vagy azok Microsoft .NET keretrendszerbe való áttelepítésére való felhasználásával közvetlenül összefüggő kérdést a szokásos támogatási díj ellenében dolgozzuk fel.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 826878 - Utolsó ellenőrzés: 2005. november 14. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Virtual Machine for Java
Kulcsszavak: 
kbinfo kbdownload kbjava kbsecurity kbprb kbjavafaq KB826878
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com