Tilgjengelighet til verktøy for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 826878 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine (MSJVM) er ikke lenger allment tilgjengelig for nedlasting. Delene Løsning og Mer informasjon inneholder informasjon om denne tilgjengelighetsendringen.

Symptom

Verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine finnes ikke lenger på Microsofts nedlastingsservere. Tidligere overførte et søk på webområdet Microsoft.com brukere til en gyldig nedlastingsside. Nå vil et søk etter verktøy for fjerning bare gi koblinger til hovedinformasjonssiden for Microsoft Java Virtual Machine:
http://www.microsoft.com/java

Årsak

Verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine er fjernet fra Microsofts nedlastingsservere for å beskytte uforsiktige brukere fra den endelige effekten verktøyet har på systemene deres.

Løsning

Verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine er fortsatt tilgjengelig fra Microsofts kundestøttetjenester hvis følgende kriterier oppfylles:
  • Organisasjonen din har en IT-ansvarlig eller en lignende stilling.
  • Du forstår at hvis du bruker verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine, godtar du at Microsoft i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere for verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine ikke er forpliktet til å gi deg Microsoft Java Virtual Machine.
  • Du forstår at hvis du bruker verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine, kan ikke Microsoft gi deg en kopi av Microsoft Java Virtual Machine hvis du vil installere Microsoft Java Virtual Machine på nytt etter at programmet er fjernet.
  • Du forstår at den eneste muligheten for ny installasjon av Microsoft Java Virtual Machine, er å installere fra en tidligere avbildning som inkluderer Microsoft Java Virtual Machine, installere et program fra tredjepart som inkluderer Microsoft Java Virtual Machine, på nytt, eller installere Microsoft Windows-operativsystemet fra installasjonsmediet på nytt.
  • Du forstår at Microsoft ikke kan tilby deg gjenopprettingsmedier for Windows-operativsystemet som inkluderer Microsoft Java Virtual Machine, slik at du kan installere på nytt, fordi Microsoft ikke lenger inkluderer Microsoft Java Virtual Machine i Windows-operativsystemprodukter.

Status

Dette er den ønskede virkemåten.

Mer informasjon

Fordi verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine påvirker hele systemet, og fordi effekten er endelig, ble det besluttet at dette verktøyet bare skal være tilgjengelig for systemadministratorer, nettverksadministratorer og andre datateknikere.

Hvis du oppfyller, forstår og godtar kriteriene som er beskrevet i delen Løsning, kontakter du Microsofts kundestøttetjenester for å få verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine. Hvis du vil ha en fullstendig liste over telefonnumre for Microsoft Kundestøtte og informasjon om støttekostnader, besøker du følgende Microsoft-webområde:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;[LN];CNTACTMS
Vær oppmerksom på at avgifter som vanligvis påløper for kundestøttesamtaler, faller bort hvis en Microsoft-tekniker avgjør at levering av verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine løser problemet. De vanlige kundestøtteavgiftene vil gjelde for ytterligere spørsmål og problemer som ikke gjelder verktøyet for fjerning av Microsoft Java Virtual Machine spesielt, eller som ikke direkte gjelder korrigering av Microsoft Java Virtual Machine eller overføring av eksisterende Java-programmer til Microsoft .NET Framework.

Egenskaper

Artikkel-ID: 826878 - Forrige gjennomgang: 21. november 2005 - Gjennomgang: 2.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Virtual Machine for Java
Nøkkelord: 
kbprb kbjavafaq kbjava kbdownload kbsecurity kbinfo KB826878
Ansvarsfraskrivelse for utgått Knowledge Base-innhold
Denne artikkelen omhandler produkter som Microsoft ikke lenger tilbyr støtte for. Artikkelen tilbys derfor "som den er" og vil ikke bli oppdatert.

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com