Cum pentru a împiedica deschiderea automat în Excel files

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 826922 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

REZUMAT

Acest articol descrie cum se pot preveni fișiere din deschide automat când porniți Microsoft Excel.

La pornirea Excel, toate fișierele sunt amplasate în folderul XLStart se deschid automat. Acest comportament se produce indiferent de tip de fișier. În plus, dacă ați specificat un folder de pornire alternativ pentru Excel, fiecare fișier în acel folder este deschis, de asemenea, automat. Pentru a specifica un folder de pornire alternativ, în Microsoft Office Excel 2003, faceți clic peOpțiuni pe Instrumente meniu, și apoi faceți clic pe Generale fila. În Microsoft Office Excel 2007, faceți clic pe butonul Microsoft Office, faceți clic pe Opțiuni Excel, faceți clic pe Avansate fila, și apoi localizați Generale secțiunea. În Microsoft Office Excel 2010, faceți clic pe meniul Fișier , faceți clic peOpțiuni, faceți clic pe Avansate tab, și apoi localizați Generale secțiunea.

Acest comportament poate provoca Excel să nu mai răspundă sau acest comportament poate provoca Excel să ia o lungă perioadă de marcă de timp pentru a începe dacă oricare dintre următoarele condiții este adevărată:
 • Fișierele din folderul startup fie nu sunt valabile Excel fișiere.
 • Fișierele sunt stocate pe o unitate de rețea care are o conexiune de re?ea lentă

Cum pentru a împiedica deschiderea automat în Excel files

Utilizați una dintre următoarele metode pentru a preveni manual fișierele să deschidă automat atunci când porniți Excel.

Eliminați fișierele din folderul XLStart și din folderele alternative startup

Pentru a elimina fișierele din folderul XLStart și de alternative pornire foldere, urmați acești pași:

1. Porniți Excel.

2. Urmati calea la meniul de opțiuni bazate pe care versiune de Excel pe care îl utilizați.
Excel 2003
În meniul Instrumente, faceți clic pe Opțiuni și apoi faceți clic pe fila General.
Excel 2007
Faceți clic pe butonul Microsoft Office, faceți clic pe Opțiuni Excel, faceți clic pe meniul avansat, găsiți secțiunea General.
Excel 2010
Faceți clic pe Fișier, faceți clic pe Opțiuni, faceți clic pe meniul avansat, găsiți secțiunea General.


Porniți Excel în mod de siguranță

La pornirea Excel, fișierele care se află în folderele XLStart sau în folderul alternativ de lansare în execuție începe pentru a deschide. Pentru a preveni fișierele din aceste locații de deschidere la pornirea Excel, porniți Excel în modul de siguranță. Pornirea Excel în mod protejat împiedică toate Excel add-ins, Particularizări bară de instrumente andocată, și folderele startup încărcare pornirea Excel. Utilizați un parametru de linia Către de comandă pentru a porni Excel în mod de siguranță sau să utilizați tasta CTRL.

Pentru a porni Excel în mod de siguranță, țineți apăsată tasta CTRL în marcă de timp ce porniți Excel. Veți primi următorul mesaj:
Excel a detectat că vă sunt ținând apăsată tasta CTRL. Doriți să porniți Excel în mod de siguranță?
Dacă faceți clic pedaExcel pornește în modul de siguranță.

Apoi puteți șterge locația de pornire alternativ descris anterior. În toate versiunile de Excel, puteți utiliza un argument linia Către de comandă pentru a porni Excel în modul de siguranță.

Utilizați parametri

Dacă există fișiere în folderul XLStart sau în folderul alternativ de lansare în execuție care nu doriți să se deschidă când pornește Excel, și nu doriți să mutați fișierele într-un folder diferit, utilizați parametri pentru a împiedica deschiderea fișierelor. Atât comutatorul/sigure și comutatorul de /automation pot fi utilizate în acest scop.

NotăComutatorul/siguranță pornește Excel în modul de siguranță. Comutatorul /automation dezactivează toate fișierele deschise automat și auto-a alerga macrocomenzile.

Pentru a utiliza un argument linia Către de comandă pentru a porni Excel, urmați aceste pași:
 1. Faceți clic pe Start, apoi faceți clic peA alerga.
 2. În Deschise caseta, fie de tip următoarele linii:
  Excel.exe /safe

  Excel.exe /automation
 3. Faceți clic pe ok.
Notă Dacă Microsoft Windows Installer începe atunci când utilizați una din aceste comutatoare de linii de comandă, faceți clic pe Revocare pentru a termina la pornirea Excel.

Apăsați tasta ESCAPE

Când porniți Excel, fișierele care se află în XLStart folder sau în folderul alternativ de lansare în execuție start pentru a deschide. Aveți posibilitatea să apăsați ESCAPE după ce fișierele începe pentru a deschide pentru a preveni orice fișiere suplimentare la deschidere. Când apăsați ESCAPE, este posibil să primiți unul sau ambele din următoarele mesaje:
Doriți să revocați deschiderea tuturor fișierelor din locația fișierului pornire alternativ?

Doriți să revocați deschiderea tuturor fișierelor din locația XLStart?
Dacă faceți clic pe da în fiecare mesaj, pornește Excel fără a deschide fișierele suplimentare la locații de pornire.

Notă Nu țineți tasta ESCAPE. Dacă faceți aceasta, va fi mesajele închise înainte să faceți clic pe da.

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre Excel startup folderele, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:

822107 Cum se utilizează folderele startup din Excel 2003
826837 panou de activități dispare la pornirea Excel

Proprietă?i

ID articol: 826922 - Ultima examinare: 18 aprilie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kbhowto kbexpertisebeginner kbopenfile kbmt KB826922 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:826922

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com