Nye funktioner i PowerPoint Fremviser i PowerPoint 2003

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 827110 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Sammenfatning

I artiklen beskrives de nye funktioner i Microsoft Office PowerPoint Fremviser. PowerPoint Fremviser følger med Microsoft Office PowerPoint 2003.

Yderligere Information

Microsoft Office PowerPoint Fremviser er et program, som bruges til at køre præsentationer på computere, hvor Microsoft PowerPoint ikke er installeret. Som standard føjes Office PowerPoint Fremviser til den samme disk- eller netværksplacering, der indeholder en eller flere præsentationer, du har pakket ved hjælp af funktionen Pakke til cd.

PowerPoint Fremviser indeholder forbedret high fidelity-output, herunder understøttelse af PowerPoint-grafik, -animationer og -medier. Den nye Fremviser kræver ingen installationer. Som standard indeholder de præsentationsfiler, der pakkes med den nye funktion Pakke til cd, fremviseren. Derudover understøtter Fremviser visning og udskrivning. Den opdaterede Fremviser kører på Microsoft Windows 98 Second Edition eller nyere.

Præsentationer, der er beskyttet med en adgangskode i forbindelse med åbning og ændring, kan åbnes af PowerPoint Fremviser. Ved hjælp af funktionen Pakke til cd kan du pakke alle adgangskodebeskyttede filer eller angive en ny adgangskode for alle pakkede præsentationer. PowerPoint Fremviser beder dig om at angive en adgangskode, hvis filen er beskyttet med en åben adgangskode.

Som standard installeres PowerPoint Fremviser sammen med Microsoft Office 2003-installationen og kan anvendes i forbindelse med funktionen Pakke til cd. PowerPoint Fremviser-filen kan også hentes på webstedet Microsoft Office Online.

Hvis du vil hente Microsoft Office PowerPoint 2003 Fremviser, skal du klikke på Hent:
Skjul billedetUdvid billedet
Hent
Hent PowerPoint 2003 Fremviser-pakken nu.

Egenskaber

Artikel-id: 827110 - Seneste redigering: 27. oktober 2005 - Redigering: 1.2
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Nøgleord: 
kbinfo kbview kbsetup KB827110

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com