Νέες δυνατότητες από το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint στο PowerPoint 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 827110 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις νέες δυνατότητες του προγράμματος προβολής για το Microsoft Office PowerPoint. Το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint περιλαμβάνεται στο Microsoft Office PowerPoint 2003.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Microsoft Office PowerPoint Viewer είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση παρουσιάσεων σε υπολογιστές που δεν έχουν εγκατεστημένο το Microsoft PowerPoint. Από προεπιλογή, το πρόγραμμα προβολής του Office PowerPoint προστίθεται στο ίδιο δίσκο ή θέση δικτύου που περιέχει μία ή περισσότερες παρουσιάσεις που χρησιμοποιούνται με τη χρήση του πακέτου για CD δυνατότητα.

Το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint έχει βελτιωθεί με υψηλή πιστότητα εξόδου, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του PowerPoint γραφικά, κινούμενες εικόνες και πολυμέσων. Εγκατάσταση δεν απαιτείται για τη νέα προβολή. Από προεπιλογή, τα αρχεία σας παρουσίαση που περιλαμβάνονται με το νέο πακέτο για CD δυνατότητα, συμπεριλάβετε το πρόγραμμα προβολής. Επιπλέον, το πρόγραμμα προβολής υποστηρίζει την προβολή και την εκτύπωση. Το ενημερωμένο πρόγραμμα προβολής εκτελείται σε Microsoft Windows 98 Δεύτερη έκδοση ή νεότερη έκδοση.

Μπορείτε να ανοίξετε παρουσιάσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης για άνοιγμα ή τροποποίηση από το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint. Με το πακέτο για CD, η δυνατότητα να συσκευάσετε οποιουδήποτε αρχείου που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης ή να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για όλες τις συσκευασμένες παρουσιάσεις. Το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint σάς ζητά κωδικό πρόσβασης Εάν ανοίξει το αρχείο προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Από προεπιλογή, το πρόγραμμα προβολής του PowerPoint εγκαθίσταται με την εγκατάσταση του Microsoft Office 2003 για χρήση με τη δυνατότητα πακέτου για CD. Το αρχείο του προγράμματος προβολής του PowerPoint είναι επίσης διαθέσιμο για λήψη από την τοποθεσία Microsoft Office Online στο Web.

Για να αποκτήσετε το Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer, κάντε κλικ στο κουμπίΛήψη:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου του προγράμματος προβολής του PowerPoint 2003.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 827110 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsetup kbview kbinfo kbmt KB827110 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:827110

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com