Nieuwe functies van PowerPoint Viewer in PowerPoint 2003

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 827110 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel worden de nieuwe functies van de Microsoft Office PowerPoint Viewer beschreven. De PowerPoint Viewer maakt deel uit van Microsoft Office PowerPoint 2003.

Meer informatie

De Microsoft Office PowerPoint Viewer is een programma dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van presentaties op computers waarop Microsoft PowerPoint niet is geïnstalleerd. Standaard wordt de Office PowerPoint Viewer toegevoegd aan dezelfde schijf of netwerklocatie die een of meer presentaties bevat die u hebt ingepakt met behulp van de functie Inpakken voor cd.

De PowerPoint Viewer is verbeterd met high-fidelity uitvoer, waaronder ondersteuning voor PowerPoint-afbeeldingen, -animaties en -media. De nieuwe Viewer hoeft niet afzonderlijk te worden geïnstalleerd, maar is standaard opgenomen in uw presentatiebestanden die zijn ingepakt met de nieuwe functie Inpakken voor cd. Bovendien ondersteunt de Viewer het weergeven en afdrukken van gegevens. De bijgewerkte Viewer werkt met Microsoft Windows 98 Tweede editie en hoger.

Presentaties die tegen openen of wijzigen zijn beveiligd met een wachtwoord, kunnen in de PowerPoint Viewer worden geopend. Met de functie Inpakken voor cd kunt u met een wachtwoord beveiligde bestanden inpakken of een nieuw wachtwoord instellen voor alle ingepakte presentaties. De PowerPoint Viewer vraagt naar een wachtwoord als het bestand dat u wilt openen, met een wachtwoord is beveiligd.

De PowerPoint Viewer wordt standaard in uw Microsoft Office 2003-installatie opgenomen voor gebruik met de functie Inpakken voor cd. U kunt het PowerPoint Viewer-bestand tevens downloaden van de website Microsoft Office Online.

U kunt de Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer ophalen door te klikken op Downloaden:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het PowerPoint 2003 Viewer-pakket nu downloaden.

Eigenschappen

Artikel ID: 827110 - Laatste beoordeling: dinsdag 4 oktober 2005 - Wijziging: 1.2
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Trefwoorden: 
kbinfo kbview kbsetup KB827110

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com