Nya funktioner i PowerPoint Viewer i PowerPoint 2003

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 827110 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

I denna artikel beskrivs de nya funktionerna i Microsoft Office PowerPoint Viewer. PowerPoint Viewer ingår i Microsoft Office PowerPoint 2003.

Mer Information

Microsoft Office PowerPoint Viewer är ett program som används för att visa presentationer på datorer som saknar Microsoft PowerPoint. Office PowerPoint Viewer läggs som standard till på samma skiva eller nätverksplats som innehåller en eller flera presentationer som har paketerats med funktionen Paketera för CD.

PowerPoint Viewer har fått bättre funktioner för uppspelning, bl a stöd för PowerPoint-grafik, animeringar och mediefiler. Den nya versionen behöver inte installeras. Presentationerna paketeras med den nya funktionen Paketera för CD, där viewer-komponenten ingår automatiskt. Dessutom stöder den nya versionen utskrifter. Den kan köras på Microsoft Windows 98, andra utgåvan och senare.

Du kan öppna presentationer med lösenordsskydd för kopiering och redigering i PowerPoint Viewer. Med funktionen Paketera för CD kan du paketera lösenordsskyddade filer och ange ett nytt lösenord för alla paketerade presentationer. Du uppmanas ange lösenord om presentationen som du försöker öppna i PowerPoint Viewer är lösenordsskyddad för öppning.

PowerPoint Viewer installeras som standard med Microsoft Office 2003 så att den kan användas med funktionen Paketera för CD, men du kan även hämta programmet från webbplatsen Microsoft Office Online.

Klicka på Hämta om du vill hämta Microsoft Office PowerPoint 2003 Viewer:
Dölj bildenVisa bilden
Hämta
Hämta PowerPoint 2003 Viewer.

Egenskaper

Artikel-id: 827110 - Senaste granskning: den 27 oktober 2005 - Revision: 1.2
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
Nyckelord: 
kbinfo kbview kbsetup KB827110

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com