Οι χαρακτήρες ζεύγος υποκατάστασης εμφανίζονται ως τετράγωνα πλαίσια σε στοιχεία ελέγχου ListView στο Visio 2007 ή στο Visio 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 827237 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε χαρακτήρες ζεύγος υποκατάστασης σε ένα στοιχείο ελέγχου ListView στο Microsoft Office Visio 2007 ή στο Microsoft Office Visio 2003, οι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά. Οι χαρακτήρες εμφανίζονται ως ορθογώνια τετράγωνο.

Για παράδειγμα, όταν επικολλάτε χαρακτήρες ζεύγος υποκατάστασης με το Ετικέτα πλαίσιο το Ορισμός προσαρμοσμένων ιδιοτήτων παράθυρο διαλόγου για ένα σχήμα στο σχέδιό σας (κάντε δεξιό κλικ στο σχήμα, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ορισμός), το ζεύγος υποκατάστασης, οι χαρακτήρες εμφανίζονται ως τετράγωνα πλαίσια το Ετικέτα στήλη με το Ιδιότητες πλαίσιο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το στοιχείο ελέγχου ListView στο Visio δεν υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή χαρακτήρες ζεύγος υποκατάστασης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μην χρησιμοποιείτε χαρακτήρες ζεύγος υποκατάστασης των στοιχείων ελέγχου ListView στο Visio.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ένα ζεύγος υποκατάστασης είναι ένα ζεύγος 16-bit Unicode τιμές κωδικών που αντιπροσωπεύουν ένα μεμονωμένο χαρακτήρα. Το πρώτο υποκατάστασης (υψηλή) είναι μια τιμή 16-bit κώδικα μεταξύ U + D800 U + DBFF. Το δεύτερο υποκατάστασης (χαμηλή) είναι μια τιμή 16-bit κώδικα στην περιοχή U + DC00 και U + DFFF. Ζεύγη υποκατάστατων επεκτείνετε το σύνολο πέρα από το χαρακτήρα Unicode χαρακτήρων. Με τη χρήση ζευγών υποκατάστατα, Unicode μπορεί να υποστηρίξει πάνω από ένα εκατομμύριο χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ζεύγη υποκατάστατων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms776414.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Visio, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Office/Visio/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 827237 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Visio Professional 2007
  • Microsoft Office Visio Standard 2007
  • Microsoft Office Visio Professional 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpending kbbug kbmt KB827237 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 827237

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com