Az ügyfél HTTP-kapcsolaton keresztüli távoli eljáráshívással összefüggő problémáinak elhárítása az Outlook 2003 alkalmazásban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 827330 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

„A HTTP-kommunikáción keresztüli RPC hibaelhárítása” (Troubleshooting RPC over HTTP Communications) online útmutató hibaelhárítási segítséget nyújt, amikor távoli eljáráshívást (RPC-t) HTTP-kapcsolaton keresztül konfigurál a Microsoft Office Outlook 2003 programban és kapcsolati problémák merülnek fel. A hibaelhárítás elsődleges módszerei:
  • Ellenőrizze az RPC-proxykiszolgáló tanúsítványát és hitelesítési metódusait.
  • SSL-kapcsolat révén győződjön meg róla, hogy sikeresen kapcsolódott az RPC-proxykiszolgálóhoz.
  • Ellenőrizze az Outlook 2003 ügyfélkonfigurációját.
Ha a HTTP-n keresztüli RPC-kapcsolat sikertelen, „A HTTP-kommunikáción keresztüli RPC hibaelhárítása” online útmutató a konfiguráció minden területére kitérve segít megoldani a problémát. Az útmutatóban további hibaelhárítási tudnivalók is szerepelnek, amelyek segítségével meggyőződhet arról, hogy az Outlook 2003-ügyfél HTTP-n keresztüli távoli eljáráshívása működik.

„A HTTP-kommunikáción keresztüli RPC hibaelhárítása” online útmutató megtekinthető a Microsoft alábbi webhelyén:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=66192

További információ

Az „Exchange Server 2003 HTTP-n keresztüli RPC - telepítési forgatókönyvek” (Exchange Server 2003 RPC over HTTP Deployment Scenarios) online útmutatóban megtalálható minden háttérinformáció és utasítás, amely a HTTP-n keresztüli RPC helyes konfigurálásához szükséges.

Az „Exchange Server 2003 HTTP-n keresztüli RPC - telepítési forgatókönyvek” online útmutató megtekinthető a Microsoft alábbi webhelyén:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=47577

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 827330 - Utolsó ellenőrzés: 2007. november 26. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
Kulcsszavak: 
kbinfo kbclientprotocols kbnetwork kbclientserver kbclient KB827330
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com