Kun sähköpostiviestejä lähetetään ja vastaanotetaan POP3-sähköpostitilin avulla, näyttöön tulee jokin seuraavista virhesanomista: 0x8004210A, 0x800CCC0B tai 0x8004210B

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 827349 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Ongelman kuvaus

Jos yrität lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä Microsoft Outlook 2002:ssa POP3 (Post Office Protocol 3) -sähköpostitilin avulla, näyttöön tulee jokin seuraavankaltaisista virhesanomista:

Sanoma 1
Tehtävä SMTP-palvelimen nimi - Lähettäminen ja vastaanottaminen ilmoitti virheestä (0x8004210A): Aikakatkaisu lopetti toiminnon odotettaessa vastausta vastaanottavasta palvelimesta (POP). Jos tämän sanoma tulee uudelleen näyttöön, ota yhteyttä palvelimen järjestelmänvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).


Sanoma 2
Tehtävä laite.toimialue.xom - Lähettäminen ja vastaanottaminen ilmoitti virheestä (0x800CCC0B): Tuntematon virhe 0x800CCC0B


Sanoma 3
Tehtävä SMTP-palvelimen nimi - Lähettäminen ja vastaanottaminen ilmoitti virheestä (0x8004210A): Aikakatkaisu lopetti toiminnon odotettaessa vastausta lähettävästä palvelimesta (SMTP) Jos tämän sanoma tulee uudelleen näyttöön, ota yhteyttä palvelimen järjestelmänvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).


Sanoma 4
Tehtävä - Lähettäminen ilmoitti virheestä (0x8004210B): Aikakatkaisu lopetti toiminnon odotettaessa vastausta lähettävästä palvelimesta (SMTP). Jos saat tämän sanoman uudelleen, ota yhteyttä palvelimen järjestelmänvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).


Sanoma 5
Tehtävä Lähettäminen ja vastaanottaminen ilmoitti virheestä (0x800CCC0B): Tuntematon virhe 0x800CCC0B


Sanoma 6
Tehtävä - Lähettäminen ilmoitti virheestä (0x8004210B): Aikakatkaisu lopetti toiminnon odotettaessa vastausta lähettävästä palvelimesta (SMTP). Jos saat tämän sanoman uudelleen, ota yhteyttä palvelimen järjestelmänvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).
Huomautus Ennen kuin saat nämä virhesanomat, Internet-suojausvaroitus-valintaikkuna saattaa tulla näyttöön.

Ratkaisu

Voit korjata tämän ongelman seuraavasti:
 1. Ota käyttöön ja asenna seuraavassa artikkelissa kuvattu hotfix-korjauspaketti.

  Korjaustiedoston hankkiminen

  Tämä ongelma on korjattu 5.9.2003 päivätyssä Outlook 2002 Service Pack 2:n jälkeisessä hotfix-korjauspaketissa. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  827149 5.9.2003 julkaistun Outlook 2002 Service Pack 2:n jälkeisen hotfix-korjauspaketin saatavuus
 2. Ota hotfix-korjaus käyttöön. Jos haluat, että hotfix-korjaus otetaan käyttöön puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat ottaa hotfix-korjauksen käyttöön mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestani

Jos haluat, että hotfix-korjaus otetaan käyttöön automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata sitten ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50009


Huomautus Tämä ohjattu toiminto saattaa olla saatavana vain englanninkielisenä. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.

Huomautus Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, voittallenna automaattisen korjaus muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita sen sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry seuraavaksi Korjasiko tämä ongelman? -osaan.


Haluan korjata ongelman itse

Service Pack -tiedot

Tämä ongelma on korjattu Office XP Service Pack 3:ssa. Voit korjata tämän ongelman hankkimalla Microsoft Office XP:n uusimman Service Pack -paketin. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
307841 Uusimman Office XP Service Packin hankkiminen


Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa
Kun olet asentanut tämän hotfix-korjauksen, aseta UseInetcommCS-rekisteriavain ja ota hotfix-korjaus käyttöön tekemällä nämä toimet.

Voit aktivoida tämän korjauksen seuraavasti:
 1. Sulje Outlook.
 2. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Suorita.
 3. Kirjoita Avaa-ruutuun regedit ja valitse sitten OK.
 4. Etsi seuraava rekisteriavain ja valitse se napsauttamalla sitä:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook
 5. Kun olet valinnut vaiheessa 4 kuvatun avaimen, valitse Muokkaa-valikosta Uusi ja valitse sitten DWORD-arvo.
 6. Kirjoita UseInetcommCS ja paina sitten ENTER-näppäintä.
 7. Napsauta hiiren kakkospainikkeella UseInetcommCS-kohtaa ja valitse sitten Muokkaa.
 8. Kirjoita Arvon data -ruutuun 1 ja valitse sitten OK.
 9. Sulje Rekisterieditori valitsemalla Tiedosto-valikosta Lopeta.

Korjasiko tämä ongelman?

Tarkista, onko ongelma korjattu, lähettämällä sähköpostiviesti POP3-sähköpostitililtäsi. Jos et saa virhesanomaa, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä artikkelissa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 827349 - Viimeisin tarkistus: 14. toukokuuta 2011 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Hakusanat: 
kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbqfe kbHotfixServer kbofficexppresp3fix kbfix kbbug KB827349

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com